Bouwbegeleiding

Van ontwerp tot en met oplevering

Door onze jarenlange ervaring kennen wij het bouwproces heel goed en ontzorgen wij u hierbij volledig! We begeleiden het bouwproces van ontwerp tot en met oplevering. Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn: een optimale communicatie, uw budget, organisatie, tijd en kwaliteit. Of het nou een verbouwing betreft of het ontwerpen van een compleet nieuw project.

  1. Stap 1: Kennismaking en Ideevorming. In een of meerdere gesprekken inventariseren wij al uw wensen.
  2. Stap 2: Schetsen & Ontwerpen. In deze fase maken we de eerste schetsen, waarbij we natuurlijk al rekening houden met de eisen die vanuit de gemeente worden gesteld. Daarna volgt het ontwerptraject.
  3. Stap 3: Vergunningen & Voorbereiding. Wij regelen alle noodzakelijke vergunningen en voorbereidingen voor de bouw en zorgen voor kwalitatieve uitvoeringstekeningen.
  4. Stap 4: Bouwen & Opleveren. De bouw kan nu echt beginnen. Vanaf de eerste schop tot en met de laatste lik verf houden wij op de bouw alles nauwlettend in het oog.
  5. Stap 5: Uw droomwoning is klaar en u heeft een nieuwe plek waar u vele jaren gelukkig en tevreden woont, leeft en werkt.

Meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan