Architect Den Bosch

Wolfs Architectenbureau in de buurt van Den Bosch

Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe huis? Bent u van plan om uw kantoor te laten bouwen? Of is het hard nodig om uw winkelpand te restaureren? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek?
Wolfs’ architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verscheidene diensten aan. Neemt u vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naast bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van technische tekeningen voor verbouwingen en bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan. Wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wolfs Architecten is een veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel klein team en heeft diverse nieuwbouw- appartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen in de omgeving van Den Bosch. Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen in bijvoorbeeld in Sint-Michelsgestel, Haaren en Rosmalen. Verschillende soorten woningen, landhuizen en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen of vernieuwd.

Bekijk onze projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Den Bosch.