Architect Tilburg

Wolfs Architectenbureau in de buurt van Tilburg

Wolfs Architecten is een ervaren, veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel klein team en heeft diverse nieuwbouw- appartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen in de stad Tilburg. Ook in de omgeving van Tilburg hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen, zoals bijvoorbeeld in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Gilze en Rijen en Loon op Zand. Verschillende soorten woningen, villa’s, kantoren, showrooms en zelfs een theaterzaal zijn door onze architecten geheel ontworpen of vernieuwd.

Naast bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van technische tekeningen voor verbouwingen. Tevens bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een woning in Berkel-Enschot in de Engelse landhuisstijl ontworpen. Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe huis, de verbouwing van de zolder of de restauratie van uw winkelpand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek? Wolfs Architecten is van alle markten thuis en biedt verscheidene diensten aan. Neemt u vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Tilburg.