Nieuws

Naar eigen smaak uw woning samenstellen

Op een geweldige locatie aan de Prinses Margrietstraat in het centrum van Moergestel wordt het plan Rozendries gebouwd. Hier komen 9 bijzondere grondgebonden woningen met een groot aantal mogelijkheden om de huizen helemaal op maat te maken afgestemd op uw persoonlijke woonwensen.
De architectuur is modern en strak kubistisch in witte en grijze kleurstelling.

De basiswoning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond en is gelegen rondom een patio. Op de verdieping is er de mogelijkheid om nu of later uit te breiden met 1, 2 of 3 extra kamers. Ook is uitbouw mogelijk van de woonkamer op de begane grond. Kortom een geweldig plan waarbij de toekomstige bewoners naar eigen smaak en inzicht hun eigen woning kunnen samenstellen.

De standaardwoning met het complete woonprogramma op de begane grond is bijvoorbeeld ideaal voor senioren die liever geen trappen meer lopen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een woning met twee complete verdiepingen met alles erop en eraan. Geweldig voor gezinnen met kinderen of stellen die lekker de ruimte willen hebben.
De woningen kunnen in een groot aantal varianten worden geleverd. Dus de keuze is aan u. In plan Rozendries kunt u zelf bepalen hoe u wilt wonen.

Ook heeft elke woning een overdekte parkeerplaats en een berging. In het openbare gebied is in nog meer parkeren voorzien. De begane grondwoningen hebben een mooie patiotuin welke vanuit de woonkamer, keuken en of slaapkamer bereikbaar is. En natuurlijk zijn alle centrumvoorzieningen op loopafstand bereikbaar.
Oplevering van de woningen is te verwachten derde kwartaal 2017.

Deel dit project via:

twitter facebook

  • Nieuwsbrief


  • Nieuws