Nieuws

Nieuwsbrief – december 2016

Beste lezer,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Allereerst wensen wij u hele gezellige feestdagen.

Graag blikken wij nog even terug op het afgelopen jaar.
Het was een bewogen jaar met de Brexit, de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, het EK voetbal en de winst voor Donald Trump. Een heftig jaar was het voor muziekfans, met de dood van onder meer David Bowie, Prince en Leonard Cohen. En dan het plotseling overlijden van de architecte Dame Zaha Hadid. Hierover meer in het volgende artikel van onze nieuwsbrief.

Ook in de bouwsector staan de ontwikkelingen niet stil. De Nederlandse bouwproductie groeit sinds het derde kwartaal van 2014 harder dan in de rest van de Europese Unie (bron Centraal Bureau voor de Statistiek).
In het eerste kwartaal van 2016 was de Nederlandse bouwproductie 17% hoger dan het dieptepunt van begin 2013. Ook wij hebben het laatste jaar mee geprofiteerd van deze groei. En ook onze portfolio voor 2017 ziet er veelbelovend en gevarieerd uit.

Trends in de bouw zijn o.a. meer vraag naar duurzame oplossingen, noodzaak door meer grip op het bouwproces, veranderende regelgeving en klantgericht bouwen.
Dit zijn  onderwerpen waar Wolfs ook goed op kan inspelen door voldoende kennis en vakmanschap, al meer dan 35 jaar.

Openingstijden tijdens de feestdagen
Tot slot: ons kantoor is gesloten van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december. Vanaf maandag 2 januari staan wij weer fris en vol energie klaar om voor u aan de slag te gaan.
 
We danken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.
En wensen u en uw dierbaren nogmaals hele gezellige feestdagen.

Namens het team van Wolfs Architecten,
 
Marinus Wolfs
 
‘Architectuur met karakter’
Wij geloven in het bundelen van uw en onze kennis.
Want de beste bouwwerken maken we samen

Deel dit project via:

twitter facebook

  • Nieuwsbrief


  • Nieuws