Over Wolfs

Wolfs Architecten is een middelgroot full-service architectenbureau met focus op kwaliteit en meer dan 35 jaar ervaring.

We vertalen de wensen van onze opdrachtgevers naar verrassende en functionele ontwerpen. Onze portefeuille is veelzijdig. Zowel op het gebied van woningbouw, projectontwikkeling als villabouw zijn we actief. Iedere opdrachtgever krijgt een uniek gebouw. Elk gebouw is maatwerk, spreekt tot de verbeelding, roept emotie op, is innovatief en tegelijkertijd tijdloos, waardoor we persoonlijke, op de gebruiker gerichte meerwaarde creëren.

U kunt bij ons terecht voor alle fases in het bouwproces: van conceptontwikkeling en ontwerp, het aanvragen van een omgevingsvergunning tot en met de technische uitwerking en bouwbegeleiding.

Ons architectenbureau werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht,’t Gooi, Nijmegen en Tilburg en omgeving. Ons kantoor is gelegen in Moergestel (gemeente Oisterwijk, Noord-Brabant), in een mooie natuurlijke omgeving, centraal gelegen tussen grote steden als Eindhoven, Breda en Den Bosch.

U wilt een afspraak of geheel vrijblijvend een uurtje brainstormen met één van onze architecten? Wij helpen u graag verder!