Hoppenbrouwers Elektrotechniek

Deel dit project via:

twitter facebook

Functie:
Bedrijfspand Hoppenbrouwers, een elektrotechnisch installatiebedrijf

Bijzonderheden:
Een nieuw gebouwd bedrijfspand is centraal gelegen op het bedrijventerrein in Udenhout, langs de Kreitenmolenstraat. Als architecten zijn we er goed in geslaagd om een transparantie binnen het bedrijf te creëren, tussen enerzijds de werkplaats en anderzijds het kantoorgedeelte. Er is een groot dakoverstek zichtbaar in verband met ingebouwde zonweringsystemen. Het aspect transparantie is doorgevoerd in het hele plan, alsmede in het interieur. Aan de gevel is plasticiteit gegeven door middel van in- en uitstekende raampartijen.

Hoppenbrouwers Elektrotechniek is een innovatief bedrijf voor specialistische en integrale oplossingen. De laatste jaren is het bedrijf gestaag gegroeid. In 2009 is Hoppenbrouwers door Deloitte gekozen tot een van de 50 best bestuurde bedrijven van Nederland en heeft zij de prijs gewonnen voor de ‘Best interne organisatie’.

Het kantoorpand is symbolisch voor de bedrijfscultuur: open en innovatief. In het pand zijn moderne installatietechnieken gebruikt en de techniek is op veel plaatsen zichtbaar

Ligging:
Udenhout, Kreitmolenstraat 201