Bij Wolfs kies je bewust voor kwaliteit!

Bij Wolfs Architecten kies je bewust voor kwaliteit!

Als bureau leveren we niet alleen maatwerk maar streven we ook naar de hoogste kwaliteit.
Opdrachtgevers krijgen vaak vanuit de aannemerij te horen dat ze zelden zo’n complete en goed uitgewerkte stukken ontvangen ten behoeve van offerteaanvragen. Onze opdrachtgevers kiezen Wolfs Architecten dan ook bewust voor de kwaliteit. Dat hebben we de afgelopen 35 jaar met keihard werken ook bewezen. Zowel in ontwerp, als materialisatie. Uiteraard altijd passend bij het budget van onze opdrachtgevers. Vraag het onze opdrachtgevers zelf.

We verzorgen het hele traject van het ontwerp tot en met de oplevering. Van A tot Z dus. Het ontwerp van een project wordt altijd door een team van architecten gemaakt. Als het ontwerp in overleg met de opdrachtgever is fijn geslepen tot een definitief ontwerp wordt het project overgedragen aan onze bouwkundige afdeling. Zij verzorgen in overleg met de architecten technische uitwerking en organiseren desgewenst het bouwproces van offerteaanvraag tot oplevering.

Al jaren hebben we een evenwichtige samenstelling van medewerkers. Inmiddels hebben we een vakbekwaam en betrokken team van 10 professionals, waarvan vijf architecten, drie bouwkundigen, een administratief medewerker en een communicatiemedewerker.
Hieronder een foto van ons team met van links naar rechts: Frauke Weber (architect),  Alicja Zborowska – Van Gestel (architect), Marinus Wolfs (architect), Johan van Beek (bouwkundige), Basiel Kennis (architect),  Claude Weijts (financiele administratie), Klaas Boers (bouwkundige), Bianca Taapken (PR-medewerker).

Team wolfs