Moderne villa Vught

Deze vrijstaande woning in een prachtige groene villawijk is modern vormgegeven met wit gestukadoorde wanden en een naturel houten gevelbekleding. Het dak is voorzien van vlakke pannen in antraciet kleur, deels in mansardekap. Zonnepanelen zijn geïntegreerd tussen de dakpannen.

In de voor- en achtergevel is een lamellensysteem verwerkt, deels functioneel als zonweringsysteem en deels als designelement. In het platte dak van de overkapping zit een beweegbaar lamellensysteem. Hierdoor is de inval van zon- en daglicht perfect te regelen.

De plattegrond is heel functioneel van opzet, met een leefkeuken, aparte woonkamer en een fitnessruimte gelegen aan de tuinzijde. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Veel openbaar groen met overwegend vrijstaande woningen. Dicht bij alle voorzieningen en dicht bij de uitvalwegen die voor een uitstekende bereikbaarheid zorgen.