Wolfs architectenbureau in
de buurt van Breda

Wolfs Architecten biedt als architectenbureau in Noord-Brabant naast technische ontwerpen en bouwkundig advies voor nieuwbouwprojecten ook technische tekeningen voor verbouwingen en renovaties aan. Voor interieurarchitectuur en kleuradvies kunt u ook bij ons terecht. Voor de meeste ontwerpen maken wij visualisatietekeningen. Hierdoor krijgt u een heel goed beeld van hoe het bouwproject er uit moet komen te zien.

Wilt u graag uw nieuwe woning, kantoor of bedrijfspand laten ontwerpen, vraag dan een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Met een klein team van professionals biedt Wolfs Architecten allerlei diensten aan. Wolfs’ architectenbureau heeft de mogelijkheid om haalbaarheidsonderzoek te doen en biedt ook begeleiding bij aanbestedingen aan. Wanneer u op zoek bent naar bouwmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor diverse bouwprojecten in Brabant de ontwerpen gemaakt. Voor bijvoorbeeld villa’s en woonhuizen, appartementen en utiliteitsbouw zijn door onze architecten ontwerpen gemaakt voor zowel nieuwbouw als verbouwing en ontwerpen voor zowel het bouwproces zelf als het interieur. Wolfs Architecten is de architectuurspecialist in omgeving Breda.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Breda.