Wolfs architecten: Dé architect in Breda en omgeving

Bent u als professionele opdrachtgever, particulier of projectontwikkelaar op zoek naar een architect die waarde hecht aan duurzaamheid en maatwerk? Zoekt u een architect in Breda die u kan ondersteunen bij het gehele bouwproces, vanaf de eerste ideeën tot en met de realisatie? Dan bent u bij Wolfs architecten, hét architectenbureau in Breda en omgeving, aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ervaren, vakkundige architecten. Zij helpen u graag bij het gehele proces, vanaf de (ver)bouwplannen en het technisch ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. Wolfs Architecten is een architectenbureau dat zich karakteriseert door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de leefomgeving, met kwaliteit in uitvoering en duurzame materiaalkeuze.

Kenmerkende architectuur in Breda

Breda doet zeker niet onder voor de andere steden wanneer het om architectuur gaat. Het is een prachtige oude vestingstad met bijzondere architectuur. De oude binnenstad is een bron van inspiratie voor architecten. Denk aan de oude haven met vele monumentale panden, het 14e -eeuwse kasteel en diverse oude 17e -eeuwse kazernes. Maar ook qua moderne architectuur is er volop aanbod. Zo werd het station van Breda benoemd tot het beste gebouw van Nederland en is er het Chasséveld met excentrieke woningen in felle kleuren en geometrische vormen. Onze architecten kennen Breda. De ontwerpen van Wolfs sluiten naadloos aan bij de kenmerkende sfeer en de stijl van de stad. Ze zijn persoonlijk, functioneel en op maat gemaakt.

Bent u enthousiast geworden over Breda en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om zelf een eigen huis te bouwen in deze stad? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen u graag verder.

Wolfs architecten helpt u graag bij technisch ontwerp en bouwkundig advies

Wolfs Architecten is een middelgroot, full-service architectenbureau bestaand uit een team van ervaren architecten en bouwkundigen. Vanuit midden-Brabant werken onze architecten aan goed doordachte projecten met eigenheid en karakter. Zo werken onze architecten ook aan diverse projecten in de omgeving van Breda. Verscheidene luxe woningen, nieuwbouwappartementen, moderne villa’s en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen. Bekijk ons portfolio voor de projecten die wij door de jaren heen gerealiseerd hebben in Breda en omgeving.

Naast onze ontwerpende rol, kunnen wij ook de bouwbegeleiding voor onze rekening nemen. Wolfs Architecten kan u hierin volledig ontzorgen. We begeleiden het bouwproces van woning ontwerp tot en met oplevering. De aandachtspunten daarbij zijn: organisatie, budget, tijd, informatie en kwaliteit. Deze bouwkundige expertise ziet u terug in onze ontwerpen. De aannemer kan de tekeningen precies overnemen, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Dus bent u op zoek naar een architect die maatwerk levert? Voor iedere vraag, groot of klein, maken we bij Wolfs een uniek ontwerp. Er wordt geheel uitgegaan van uw persoonlijke wensen. De kwaliteit van onze op maat gemaakte gebouwen vertaalt zich in kwaliteit van werken en leven. Zo kunt u gedurende geruime tijd naar tevredenheid in onze gebouwen wonen, leven en werken. Uw droomhuis is onze passie.

Een architect in de buurt van Breda vindt u bij Wolfs

Wolfs Architecten helpt u graag om uw perfecte woning of bedrijfspand te realiseren in de buurt van Breda. Onze architecten zijn werkzaam in de gehele regio Brabant, zoals Eindhoven, Tilburg, Vught en Den Bosch. Dus kunt u hulp gebruiken bij het maken van een technisch ontwerp voor uw nieuw te bouwen woning of bedrijfspand? Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek? Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.