Wolfs Architectenbureau in
de buurt van Eindhoven

U heeft grootse plannen voor het ontwerp van uw nieuwe kantoor, appartement of landhuis en u wilt geholpen worden bij het maken van een professioneel ontwerp. Of bent u van plan om uw winkelpand te restaureren? Wilt u misschien een visualisatietekening of een haalbaarheidsonderzoek?
Wolfs’ architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verscheidene diensten aan. Neemt u vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft.

Naast bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van technische tekeningen voor verbouwingen en bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan. Wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wolfs Architecten is een veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel klein team en heeft diverse nieuwbouw- appartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen in Noord Brabant. Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen in bijvoorbeeld Best, Sint-Michelsgestel, Tilburg en Goirle. Verschillende soorten gebouwen, van kleinere woningen tot luxe villa’s, maar ook kantoren, bedrijfspanden en winkels zijn door onze architecten geheel ontworpen of vernieuwd.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Eindhoven.