Wolfs Architectenbureau in
de buurt van Gilze en Rijen

Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe droomvilla? Wolfs Architecten maakt villa’s in verschillende stijlen; van modern tot stoer/landelijk en stedelijk. Met een luxe, robuuste of eenvoudig uitstraling. Rijk en hoogwaardig afgewerkt of juist strak en sober. Grote en kleine villa’s en schuurwoningen. Een combinatie van een landelijke uitstraling en eenvoud met alle gemak en comfort.

Of misschien is het hard nodig om uw woning ingrijpend te verbouwen? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek?
Wolfs’ architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verscheidene diensten aan. Neemt u vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft.

Vraag een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan wanneer u zelf uw woning of pand wilt laten bouwen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naast bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van technische tekeningen voor verbouwingen en bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan. Wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wolfs Architecten is een veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel team en heeft diverse nieuwbouw- appartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen in de omgeving van Gilze en Rijen. Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten woningen in bijvoorbeeld in Berkel-Enschot, Haaren, Riel, Bavel en Oisterwijk. Verschillende soorten woningen, landhuizen en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen of vernieuwd.

Bekijk onze projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Gilze en Rijen.

Samen met u inventariseren we uw wensen. Afgestemd op uw budget komen we tot een (3D) ontwerp en oplossing die bij u past.