Architectenbureau in de buurt van Tilburg

Op zoek naar een architectenbureau in de buurt van Tilburg? Wolfs Architecten is van alle markten thuis. Of u nou geholpen wilt worden bij het maken van een ontwerp voor uw nieuwe woning, een visualisatie tekening wilt of het hard nodig is uw bedrijfspand te verbouwen.

Wolfs Architecten in Tilburg en omstreken

Wolfs Architecten is een ervaren, veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel team. Opdrachtgevers typeren het architectenbureau als kwalitatief, met oog voor mens, omgeving en detail. Het team is gespecialiseerd op verschillende gebieden en biedt verscheidene diensten aan. Deze diensten variëren van het ontwerpen van bedrijfsgebouwen, villa’s en woningen tot en met projectmatige woningbouw. We doen het hele proces, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken onze architecten aan diverse projecten voor de klanten. Zo hebben wij verschillende nieuwbouw- appartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen in de stad Tilburg. Een voorbeeld van zo een project zijn de eigentijdse woningen in de nieuwe wijk ‘De Noorderstreek’ in Tilburg-Noord. Met een aantal van 263 nieuwe woningen is dit een belangrijk nieuw stuk Tilburg. Binnen het gegeven stedenbouwkundige plan hebben wij de bedoelde structuur versterkt door toepassing van verschillende woningtypes, die zich onderscheiden door architectuur en maatvoering. De wijk is een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak. De materiaalkeuze is consequent met veel aandacht voor de bouwkundige detaillering, wat zorgt voor samenhang in de wijk. De ontwerpen van Wolfs Architecten zijn divers, van modern tot traditioneel. Met altijd de focus op kwaliteit in uitvoering, uitgesproken materiaalkeuze en mooie details.

Ook in de omgeving van Tilburg hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen, zoals bijvoorbeeld in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Moergestel, Udenhout, Gilze en Rijen en Loon op Zand. Verschillende soorten woningen, villa’s, kantoren, showrooms en zelfs een theaterzaal zijn door onze architecten geheel ontworpen.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Tilburg.

Onze diensten: bouwkundig advies en technisch ontwerp

Naast architectuur, bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen voor verbouwingen. Tevens bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een woning in Berkel-Enschot in de Engelse landhuisstijl ontworpen. Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Architectenbureau Tilburg en omgeving

Wolfs Architecten helpt u graag om jouw perfecte woning of bedrijfspand te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Den Bosch, Eindhoven, Breda en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuw te bouwen woning, villa of bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135132670 of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.