Bungalow bouwen, van kavel naar toekomstbestendig droomhuis

Zoekt u een praktische, vrijstaande woning die ook nog geschikt is voor uw oude dag? Een bungalow bouwen is dan wellicht de perfecte oplossing. Geniet van ruimte, rust en vrijheid. De bungalow is niet voor niets een blijvend populair type woning, met alle kamers op de begane grond. Lees hier alles over het laten bouwen van een bungalow door Wolfs Architecten.

De eigenschappen van een bungalow

Wanneer u van plan bent om een bungalow en/of levensbestendige woning te gaan bouwen, heeft u waarschijnlijk al wel nagedacht over hoe deze gelijkvloerse woning eruit moet komen te zien. Gaat u voor een strakke, moderne bungalow, kiest u voor een meer landelijke stijl of een combinatie van modern en landelijk? Het één sluit het ander niet uit en alles is mogelijk bij Wolfs Architecten. Vergis u niet over de inhoud van een bungalow. Kenmerkend zijn namelijk het grote oppervlak, de enkele woonlaag, grote raampartijen en efficiënt gebruik van ruimte. Wij kijken bij een opdracht altijd goed naar de wensen van een klant, maar ook hoe de woning binnen de omgeving past. De bungalows die wij bouwen zijn toekomstgericht, toegankelijk, duurzaam en mogelijk ook energiezuinig.

Minder validen

De bungalow kan volledig worden aangepast naar uw leefwijze en behoeftes. Het voordeel van een bungalow bouwen is natuurlijk dat u geen trap meer hoeft te lopen, maar als minder valide hebt u misschien meer aanpassingen nodig. Zo kunt u drempels weglaten, denken aan extra brede (rolstoelvriendelijke) deuren, een grotere badkamer met inloopdouche, hogere stopcontacten, domotica of (zorg)alarmsystemen. Dit soort aanpassingen kunnen meegenomen worden in het ontwerp. U heeft zo meteen een woning waar u direct in kan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra aanpassingen.

Hoe kan Wolfs Architecten u helpen bij het bouwen van een bungalow?

U hebt al een aantal ideeën voor de bouw van uw bungalow, maar weet niet precies waar en hoe u moet beginnen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kan Wolfs Architecten u op diverse vlakken bijstaan in het bouwtraject. Van het laten maken van het perfecte bungalow ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. Wij kunnen u compleet ontzorgen. Denk hierbij aan zaken als, 3D schetsontwerpen, (duurzame) installaties, kwaliteit, gemeentetrajecten, keuze in bouwmethode, coördinatie bouwtraject en meer. Uw wens is onze opdracht en daarom mag u van Wolfs Architecten verwachten dat we zorgvuldig luisteren naar al uw wensen en woonbehoeftes. Als u voor Wolfs Architecten kiest, kiest u voor maatwerk. Samen zorgen wij dat de bungalow gerealiseerd gaat worden waarvan u eerst alleen maar kon dromen, zonder dat u continu overvallen wordt met vervelende vraagstukken of oponthoud.

U wilt een gelijkvloerse woning? Maak een vrijblijvende afspraak

Zelf uw eigen bungalow bouwen? Dan bent u vast benieuwd hoe deze kan worden vormgegeven en waar u aan toe bent qua kosten. Wolfs Architecten kan tijdens een vrijblijvende afspraak de kosten voor u doorrekenen op basis van uw plannen en wensen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed en deskundig adviseren en alle mogelijkheden met u doorspreken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0135132670 of stuur een e-mail naar info@wolfsarchitecten.nl. Wij horen graag hoe uw droombungalow er uitziet!