Kom je als bouwkundige ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als bouwkundig tekenaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wolfs Architecten is een middelgroot architectenbureau en werkt al 50 jaar aan uiteenlopende projecten op verschillende schaalniveaus. Ons bureau staat bekend om haar hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking.
Als bouwkundige bij Wolfs Architecten werk je zelfstandig aan diverse projecten en werk je tekeningen uit van voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp en nadere detailleringen. Je kunt een vertaalslag maken van ontwerp- tot bestekfase en vervolgens goed afstemmen met verschillende betrokkenen in de uitvoeringsfase. Belangrijk in je rol is het overzicht houden van planning en informatie. Binnen de projecten is een goed overleg en communicatie met collega’s en adviseurs van groot belang. Daarnaast ben je een echte teamplayer en hou je ervan om in een ‘familiaire’ omgeving te werken.
Wie zoeken wij?
Je beschikt over een voltooide HBO- of TU-opleiding bouwkunde. Je bent een professional met ervaring in het ontwerp- en realisatieproces in de bouw en verbouw. Bij voorkeur met ervaring met hoge kwaliteit architectuur en materialen.  Je hebt kennis van relevante wet- en bouwregelgeving. Je hebt aantoonbare ervaring met Archicad of Revit. Kennis van BIM is een pré.


Je competenties
Je kunt goed samenwerken, bent klant- en kwaliteitsgericht, flexibel, nauwkeurig werkend met oog voor detail, neemt verantwoordelijkheid en initiatief, werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer.

Functie specifieke competenties: planmatig en gestructureerd werken, communicatief en technisch inzicht.

Kortom: voor jou is het een uitdaging om hoogwaardige bouwkundige tekeningen te maken in 3D modellen.

Wij bieden:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een afwisselende en uitdagende functie 
  • Een professionele werkomgeving
  • Een fijne werksfeer in een heerlijke groene omgeving
  • Ruimte tot persoonlijke ontwikkeling
  • Goed bereikbaar en parkeervoorzieningen.

Spreekt de inhoud van deze vacature en ons bedrijf jou aan en past jouw profiel bij onze vraag? Stuur dan je motivatie, CV en portfolio (max.10MB) naar bianca@wolfsarchitecten.nl.