Onze interieurs: altijd verrassend en in balans

Architectuur stopt niet bij de buitenkant. Wolfs Architecten denkt dan ook graag mee over het ontwerp van het interieur, zodat de binnenkant van uw nieuwe droomhuis net zozeer een reflectie is van uw persoonlijkheid en smaak als de aanblik van buiten. Van onze opdrachtgevers horen we vaak terug dat onze interieurontwerpen verrassend zijn, en qua verhouding in balans. Hierdoor is het heel plezierig, sfeervol, en comfortabel wonen, werken, en leven in de diverse woningen en gebouwen van Wolfs Architecten.

Onze toegevoegde waarde ligt niet alleen in interieuradvies: het gaat veel verder dan dat. Wij kijken bij elk project opnieuw naar de best passende vormen, kleuren, materialen, en structuren. Niet alleen zodat de combinatie tussen deze aspecten de juiste harmonie en lichtinval in ruimtes creëert, leuke doorzichten en verrassende doorkijkjes worden gerealiseerd, maar ook zodat dit past bij de persoonlijke stijl van onze opdrachtgevers. Daarbij levert het zoeken naar contrasten vaak spannende en vernieuwende beelden op, waar we onze opdrachtgevers mee kunnen verrassen. 

Voor dit proces van uitgebreid interieuradvies trekken we relatief veel tijd uit. Samen met onze opdrachtgevers wisselen onze binnenhuisarchitecten veel gedachten uit. Een deel van onze opdrachtgevers bouwt slechts één keer in hun leven een huis, en dan wil je optimaal resultaat. Echter bieden wij aan iedereen dezelfde service van interieuradvies op maat: Iedere woning hoort te voelen als een thuis.