Nul op de meter woning bouwen

Dit is wat je moet weten

Bij Wolfs architecten geloven wij in een duurzame toekomst. Als vooruitstrevend architectenbureau zijn wij reeds ervaren in het bouwen van duurzame en nul op de meter woningen. Inmiddels houden wij ons al een aantal jaar bezig met het ontwerpen en het bouwproces van deze woningen. Wij vinden het belangrijk dat de waarde van uw huis vast blijft staan of zelfs stijgt. Daarom streven wij naar een hoogkwalitatief ontwerp en een uitmuntende uitwerking. Wooncomfort en verantwoord energieverbruik staan bij ons voorop. Een nul op de meter woning, daar bouwen wij samen aan.

Wat is een nul op de meter woning precies?

Wij geloven in het bouwen van woningen die duurzaam en energiezuinig zijn. Naast ‘reguliere’ duurzame woningen bouwen wij ook unieke nul op de meter woningen. Het woord zelf zegt het eigenlijk al een beetje, dit is een energieneutrale woning die ervoor zorgt dat de bewoner flink bespaart op energiekosten. Er wordt zodanig veel bespaard op deze kosten, dat de rekening maar een paar tientjes per jaar is of zelfs nul euro is. Daarom zijn nul op de meter woningen erg gewild en willen steeds meer mensen deze laten bouwen.

Een nul op de meter woning is eigenlijk een woning met een ‘jas’. Het is een woningsoort dat zichzelf voorziet van duurzame energie. De woning heeft een goed geïsoleerde gevel en een goed geïsoleerd dak met zonnepanelen. Deze wekken de stroom op die u gebruikt voor de verwarming, warm water, licht en huishoudelijke apparaten. Een nul op de meter woning heeft geen gasaansluiting, maar wel een aansluiting voor elektriciteit. Over het algemeen wekken de zonnepanelen genoeg stroom op, maar mocht het een keer voorkomen dat dit niet het geval is, dan bent u ervan verzekerd dat u ten alle tijden stroom heeft. Alles in uw nul op de meter woning werkt op elektriciteit. Ondanks de goede isolatie zal er genoeg frisse lucht in uw woning komen. Dankzij slimme installaties (ingebouwde ventilatiesystemen) wordt er constant vervuilde lucht naar buiten afgevoerd en stroomt er frisse lucht naar binnen.

Uw nul op de meter woning met Wolfs Architecten bouwen

Samen met Wolfs Architecten bouwt u uw ideale nul op de meter woning. Wij beschouwen iedere vraag als een unieke vraag. Daarom besteden wij veel aandacht en tijd aan het uitvoeren van de wensen van de opdrachtgever. Wij zijn zorgvuldig en denken met u mee. Daarin spelen beleving, het gevoel van leefruimten, interieur, sfeer van gevels, inpassing in de omgeving, materiaalkeuze, maar ook budget en planning een belangrijke rol.

Om het bouwproces zo efficiënt te laten verlopen, hechten wij een enorme waarde aan goede communicatie tussen verschillende partijen die betrokken zijn bij het ontwerp- en bouwproces. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit leveren die onze opdrachtgevers van ons verwachten. Tot op heden blijkt dit zeer effectief te zijn. Onze klanten zijn erg tevreden met de tot nu toe opgeleverde resultaten. Dit is erg waardevol voor Wolfs Architecten, want wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Het ontwerpproces en bouwproces

Over onze werkwijze valt te vertellen dat wij erg veel waarde hechten aan kwaliteit en efficiëntie. Wolfs Architecten stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de bouwtekeningen. Hoe beter de bouwtekeningen zijn, hoe efficiënter en effectiever het bouwproces zal verlopen. Hiernaast zal de goede communicatie tussen betrokken partijen ervoor zorgen dat de bouw (zoveel mogelijk) naar planning verloopt en de bouwkosten beheerst blijven.

Dit is onder andere waarom u uw nul op de meter woning samen met Wolfs Architecten bouwt. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.