Iedere vraag beschouwen
we als een unieke vraag

Elke opdrachtgever heeft immers eigen wensen. We besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie.

Het gaat om de zogenaamd ‘zachte’ factoren als beleving en gevoel van leefruimten, interieur, sfeer van gevels, inpassing in de omgeving en materiaalkeuze. Maar natuurlijk spelen ook ‘harde’ factoren een rol, zoals budget en een zorgvuldige planning.

Uit de dialoog met onze opdrachtgever volgt vanzelf de essentie van de vraag en een lijst van wensen en mogelijkheden. Pas als we die goed in beeld hebben, kunnen we het ontwerp verder gaan uitwerken.

 

Elk ontwerp
is maatwerk

Efficiënt bouwproces en
goede communicatie

Wij doen er alles aan om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Van belang is daarom een goede communicatie met de verschillende betrokken partijen in het proces. Dan kunnen we de kwaliteit leveren die wij nastreven. Dat is ook te zien in het uiteindelijke resultaat en de tevredenheid van onze klanten.

Behalve een goede kostenbewaking, streven wij in de uitvoering een grote nauwkeurigheid na, een goede samenwerking en een efficiënt bouwproces.

Wolfs Architecten stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de bouwtekeningen. Dit bevordert een efficiënt bouwproces, wat ten goede komt aan de samenwerking tussen partijen en beheersing van de bouwkosten.

De eerste ontwerp schetsen worden vaak gemaakt met het eenvoudige schetspotlood, vervolgens wordt het tekenwerk uitgewerkt op een van onze Apple computers met Archicad software. In het begin van het ontwerpproces geven wij u middels tekeningen een prachtig inzicht in hoe uw huis of gebouw er straks in werkelijkheid uit komt te zien.