Wolfs Architectenbureau in
Pannenschuur Buiten – woonwijk Oisterwijk

Toplocatie in een landelijke omgeving

Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe droomvilla op een toplocatie in een landelijke omgeving in een mooie buitenwijk van Oisterwijk? In Pannenschuur Buiten Heukelom worden door de gemeente Oisterwijk 16 ruime bouwkavels te koop aangeboden. De percelen zijn bestemd voor het bouwen van vrijstaande woningen. De kavelgrootte varieert van ca. 384m2 tot ca. 802 m2.

Wolfs Architecten maakt villa’s in verschillende stijlen; van modern tot stoer/landelijk. Met een luxe, robuuste of eenvoudig uitstraling. Rijk en hoogwaardig afgewerkt of juist strak en sober. Grote en kleine villa’s en schuurwoningen. Een combinatie van een landelijke uitstraling en eenvoud met alle gemak en comfort, waar binnen en buiten in elkaar overlopen.

Vraag een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan wanneer u overweegt een bouwkavel in Pannenschuur Buiten te kopen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Wij leveren architectuur met karakter

Wolfs Architecten is een veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel team en heeft diverse nieuwbouw- appartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen in de omgeving Oisterwijk. Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten woningen in bijvoorbeeld in Berkel-Enschot, Haaren, Riel, Bavel, Moergestel en Oisterwijk. Verschillende soorten woningen, landhuizen en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen of vernieuwd.

Bekijk onze projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt.

Oisterwijk – Pannenschuur Buiten

Zelf een droomhuis laten bouwen op een in Pannenschuur Buiten in Heukelom is een uitdaging. Zeker omdat u niet elke dag een nieuwe woning bouwt. U kunt de bouw eenvoudiger maken door samen te werken met Wolfs Architecten. Zo komt u niet voor grote onaangename verrassingen te staan en kunnen wij u als ervaren architect tijdens het gehele bouwtraject van A tot Z begeleiden. Indien gewenst kunnen wij samen met u samen langs een aantal referentieprojecten rijden.

Wilt u weten hoe wij van uw idee een droomhuis maken en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U kunt hierbij denken aan regelgeving en de voorschriften in het Bestemmingsplan ‘Pannenschuur Buiten’. Neem gerust contact met ons op.

Een architect in de buurt Oisterwijk vindt u bij Wolfs Architecten

Samen met u inventariseren we uw wensen. Afgestemd op uw budget komen we tot een (3D) ontwerp en oplossing die bij u past. Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer van onze diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 013-5132670, mailen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.