Moderne Villa Vught

Deze vrijstaande woning met carport, garage en poolhouse staat in een prachtige groene villawijk en is modern vormgegeven met wit gestukadoorde wanden en een naturel houten gevelbekleding. Het dak is voorzien van vlakke pannen in antraciet kleur, deels in mansardekap. Zonnepanelen zijn geïntegreerd tussen de dakpannen.

In de voor- en achtergevel is een lamellensysteem verwerkt, deels functioneel als zonweringsysteem en deels als designelement. In het platte dak van de overkapping zit een beweegbaar lamellensysteem. Hierdoor is de inval van zon- en daglicht perfect te regelen.

De plattegrond is heel functioneel van opzet, met een leefkeuken, aparte woonkamer en een fitnessruimte gelegen aan de tuinzijde. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Veel openbaar groen met overwegend vrijstaande woningen. Dicht bij alle voorzieningen en dicht bij de uitvalwegen die voor een uitstekende bereikbaarheid zorgen.

Opdrachtgever over de samenwerking met ons bureau: “Marinus Wolfs en zijn team hebben onze woonwensen weten te vertalen in een prachtig, verrassend ontwerp. Naast de esthetische kwaliteiten en het creëren van een comfortabel woonhuis naar de gewenste indeling, moet ook zeker de kwaliteit van het voorbereidend werk een groot compliment krijgen. De digitale uitwerking als Bimx-model laat je door je droomhuis heen lopen voor de eerste steen gelegd is. Daarnaast verschaft het de aannemer zodanig gedetailleerde uitvoeringstekeningen dat de foutkansen en daarmee faalkosten werkelijk geminimaliseerd worden. Mede daardoor is ons project ook binnen de gewenste termijn gerealiseerd door onze aannemer. Daarnaast heeft het team ook uitstekend ondersteund in de communicatie met de gemeente rondom de hele vergunningsprocedure”.

OpdrachtgeverParticulier
Locatieplan “de Koepel” te Vught
FotografieThe Art of Living / Dré Wouters fotografie