Nieuwbouwplan Hertenwei in Goirle

Nieuwbouwproject Hertenwei in Goirle, riante patio-bungalows en royale tweekappers

In opdracht van aannemersbedrijf Houtepen in Goirle heeft Wolfs Architecten een nieuwbouwplan ontworpen  voor 9 riante patiobungalows en 6 royale twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast biedt het plan ruimte voor een aantal vrijstaande woningen, waar ook Wolfs Architecten een aandeel heeft.

Het gaat om ruime percelen met aantrekkelijke eigentijdse woningen die voldoen aan alle eisen van deze tijd. Kwaliteit en woonplezier staan voorop tijdens de ontwikkeling van dit project. De woningen kunnen deels met maatwerk worden afgestemd op de individuele woonwensen.

Kenmerkend is de ruime opzet van het plan, direct gelegen aan de groene rand van Goirle. De speelse structuur en de vele aandacht voor het openbaar groen zorgen voor rust en ruimte, terwijl het gezellige centrum van Goirle op fietsafstand ligt. 

De dwars gepositioneerde leefkeuken aan de achterzijde van de tweekappers maakt optimaal gebruik van de breedte van de kavels. Glaspartijen geven ruim zicht op de bosrand. De tuinen van de patiowoningen zijn volledig ommuurd, wat de privacy en veiligheid bevordert.

Het nieuwbouwproject ‘Hertenwei’ in Goirle is een deel van de nieuwe wijk Boschkens (fase 4c) in Goirle en behelst het gebied aan de Venneweg/Rillaersebaan en de diepe achtertuinen van woningen aan de Tilburgseweg.