Uitbreidingswijk Het Nieuwe Fort in Sleeuwijk

Een uitbreidingswijk in Sleeuwijk

Nieuwbouwplan Het Nieuwe Fort II in Sleeuwijk bestaat uit 30 woningen, onderverdeeld in 18 ruime rijwoningen in verschillende types en 12 stoere tweekappers. De rijwoningen zijn opgezet in 2 blokken van 9, waarbij de hoekwoningen met drie volledige woonlagen een accent vormen. De architectuur van de rijwoningen en tweekappers is stoer en robuust. De zandgrijze gevels contrasteren met de donkergrijze pannendaken. Met opvallende details, uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen, ontstaat een gevarieerd gevelbeeld.

Het Nieuwe Fort II maakt deel uit van de uitbreidingswijk De Nieuwe Banne, gelegen aan de zuidzijde van de gezellige plaats Sleeuwijk.

In deze wijk is veel aandacht voor groen en water, wat een rijk gevoel van wonen en leven geeft. De straatnamen in de wijk refereren aan het water en de historie van Sleeuwijk. Zo zijn de woningen van Het Nieuwe Fort II gelegen aan de straten Palissade en Waterlinie.

Voor de rijwoningen is er parkeergelegenheid aan de straat. Bij de tweekappers kan de auto geparkeerd worden op eigen terrein. Daarnaast beschikken alle rijwoningen over een berging in de tuin en er zijn extra parkeerplaatsen voorzien aan de straatzijde. De tweekappers zijn allen voorzien van een aanpandige berging.

OpdrachtgeverReuvers Ontwikkeling & Bouw
LocatieSleeuwijk
FotografieReuvers Ontwikkeling & Bouw