Eigentijdse woningen in nieuwe wijk

Eigentijds wonen met een karakteristieke “look & feel”. Dat zijn de uitgangspunten geweest voor de ontwikkeling van 263 woningen in de nieuwe wijk De Noorderstreek in Tilburg-Noord. Binnen het gegeven stedenbouwkundige plan hebben wij de bedoelde structuur versterkt door toepassing van verschillende woningtypes, die zich onderscheiden door architectuur en maatvoering.

Lees meer

Fase 1 bestaat uit 76 huurwoningen in de sociale huursector, fase 2 uit 74 koopwoningen. Er worden ook twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd. Consequent materiaalgebruik en eigentijdse detailleringen bevorderen de samenhang in de wijk. Hierdoor ontstaat identiteit en exclusiviteit.

De wijk Noorderstreek heeft alles in zich om een fijne woonomgeving te worden! In een overal aanwezige groene setting verschijnen de 74 koopwoningen van fase 2 in een frisse en heldere vormentaal. Door het grote aantal keuzevarianten is er voor elk wat wils. De straten en het park krijgen een verblijfskwaliteit door de architectuur, de aanwezigheid van voortuintjes en de afwezigheid van overmatige parkeerfaciliteiten en vormen zo een basis voor sociaal leven in de wijk.

Meer informatie over De Noorderstreek

OpdrachtgeverVan de Ven Bouw & Ontwikkeling
LocatieTilburg
Fotografie