Woonhuis Berkel-Enschot

Woning in Engelse landhuisstijl. De indeling is ontworpen rondom een centrale ”hall” die zich met vides uitstrekt tot de verdiepingen. Alle gevels zijn verrijkt met bijzondere elementen.
De hoofdvorm van de woning en de plaatsing van de bijgebouwen organiseren het tuinlandschap. De oriëntatie op de zon en de verhouding tussen openbaar en privé spelen hierbij een belangrijke rol.

Lees meer

Een prachtige, moderne glazen trap
In deze villa is gekozen voor een prachtige, moderne en zwevende glazen trap. Een waar kunstwerk en pronkstuk in deze villa. De treden zijn in de wand bevestigd en lijken net ijsblokken die uit de wand steken. De treden worden verlicht door het Domatica systeem dat overal in de woning toegepast is. Het is dus mogelijk de traptreden in verschillende kleuren te veranderen. De verlichting kan per trap worden aangepast, dus alles groen, maar ook een combinatie van 2 of meer kleuren is mogelijk. Het geheel van de verlichting kan ook nog gedimd worden. “Het is maar net hoe je gevoel is. Elke bewoner heeft zo zijn/haar eigen favoriete kleuren mogelijk. Het blijft leuk en spannend”, alsus de opdrachtgever.

OpdrachtgeverParticulier
LocatieBerkel-Enschot
Fotografie-