Woonhuis in jaren dertig stijl

Een vrijstaand woonhuis in jaren dertig stijl met een ruime hobbygarage. Het huis heeft een heerlijke woonkeuken met uitzicht op de tuin, een woonkamer met een prachtig hoekraam aan de voorzijde en een werkkamer. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Aan de achterzijde is een mooie veranda/terras met terrasoverkapping.

Lees meer

Het ontwerp heeft rondom ruime dakoverstekken. Deze overhangende gedeelten van het dak geven bescherming tegen zon en regen en verzachten de overgang tussen binnen en buiten. Door de stijl heeft het huis veel sfeer en karakter. Gekozen is voor metselwerk met houten invullingen in de topgevels en trapopbouw.

De woning is gelegen in het uitbreidingsplan Buitengoed “Nieuwe Warande” deelplan 1 in Berkel-Enschot. Deze exclusieve, nieuwe villawijk met woonhuizen in diverse bouwstijlen, ligt midden in een landelijk gebied waar de Brabantse dorpen Udenhout en Berkel-Enschot raken aan de noordzijde van Tilburg. Buitengoed Nieuwe Warande ligt op een ultieme ‘groenlocatie’ te midden van akkerland, weides en bosschages. Klik hier voor meer informatie over “Buitengoed Nieuwe Warande, deelplan 1”.

OpdrachtgeverParticulier
LocatieBerkel-Enschot
Fotografie-