Architectenbureau in de buurt van Den Bosch

Op zoek naar een architectenbureau in de buurt van Den Bosch? Wolfs Architecten is van alle markten thuis. Of u nu geholpen wilt worden bij het maken van een ontwerp voor uw nieuw te bouwen woning, het hard nodig is om uw bedrijfspand te verbouwen of een haalbaarheidsonderzoek wilt.

Wolfs Architecten in Den Bosch en omstreken

Wolfs Architecten is een veelzijdig middelgroot full-service architectenbureau bestaande uit een professioneel team van architecten en ervaren bouwkundigen. Onze opdrachtgevers kiezen het bureau bewust voor kwaliteit. Na vijftig jaar ervaring weten we goed wat werkt. Het ervaren team is gespecialiseerd op verschillende gebieden en biedt verscheidene diensten aan. Deze diensten variëren van het ontwerpen van woningen, villa’s, bedrijfsgebouwen tot en met projectmatige woningbouw. We doen het hele proces, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werkt het bureau Wolfs Architecten aan diverse projecten voor haar klanten. Zo hebben wij voor verschillende nieuwbouwappartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden ontwerpen gemaakt in omgeving Den Bosch. Wolfs Architecten heeft dit bijvoorbeeld mogen doen in Sint-Michelsgestel, Haaren, Oisterwijk, Goirle en Rosmalen. Verschillende soorten woningen, villa’s, landhuizen en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen. Om uiteindelijk te zorgen dat elke opdrachtgever een uniek gebouw krijgt wat bij zijn of haar individuele situatie past.

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Den Bosch.

De ontwerpen van Wolfs Architecten zijn divers, van modern tot traditioneel. De focus ligt hier op uitgesproken materiaalkeuze, kwaliteit in uitvoering en mooie details. Een passend ontwerp komt tot stand door te kijken, voelen en luisteren naar de opdrachtgever en de omgeving. Wij leveren maatwerk zodat mensen langdurig naar tevredenheid in onze gebouwen kunnen wonen, leven en werken. Lees hier meer over onze visie, wij zijn pas tevreden als u zich gelukkig voelt.

Onze diensten: bouwkundig advies en technisch ontwerp

Wolfs Architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verschillende diensten aan. Naast architectuur, bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen voor verbouwingen. Daarnaast bieden wij kleuradvies en interieurarchitectuur aan. Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Architectenbureau Den Bosch en omgeving

Wolfs Architecten helpt u graag om jouw perfecte woning of bedrijfspand te realiseren in de buurt van Den Bosch. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Tilburg, Vught, Breda en Roosendaal. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe huis of de verbouwing van uw bedrijfspand? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135132670 of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.