Technisch ontwerp

Creativiteit gecombineerd met een gedegen technisch advies

Een goede architect combineert zijn creativiteit met gedegen technisch inzicht. Zo ook bij Wolfs Architecten. Ons bureau staat bekend om zijn nauwkeurige bouwtekeningen en technische kennis. Al meer dan 50 jaar.

Op ons architectenbureau werken ervaren bouwkundigen die heel goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste inzichten, of het nu gaat om bouwtechnieken, technische snufjes, duurzaamheid, regelgeving of procedures voor vergunningen.

Wij bereiden uw verbouwing goed voor en maken gedetailleerde tekeningen, bestek en materiaalstaten. En ontzorgen u geheel bij het aanvragen van de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning genoemd). Planning en kosten worden door ons continue gemonitord.

We zijn bekend met de eigenschappen van verschillende materialen en de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Ook zijn we goed op de hoogte van wettelijke voorschriften, benodigde vergunningen, innovaties en kostenbeheersing.

Dat betekent dat u kunt rekenen op voor u en de aannemers technisch goede bouwtekeningen en bestekbeschrijvingen die tot in detail doordacht zijn. Wij kunnen u vertellen of uw plannen ook echt haalbaar zijn. Maak gebruik van onze ervaring en kennis op dit gebied!

Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Marinus Wolfs of Basiel Kennis: 013-5132610.