Bouwen voor mensen
vakkundig | veelzijdig | verrassend

Onze ontwerpen zijn divers, van modern tot traditioneel. Met altijd de focus op kwaliteit in uitvoering, gedetailleerde werktekeningen, uitgesproken materiaalkeuze en details. Opdrachtgevers typeren ons bureau als “kwalitatief, met oog voor mens, omgeving, en detail”.

Na meer dan 50 jaar ervaring weten wij heel goed wat er leeft onder mensen die willen bouwen. Het bureau heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd bij Gemeenten en Provincie, waardoor wij een goede kennis hebben van wet- en regelgeving en beleidsstandpunten. Zo weten wij kansen te benutten, processen te versnellen en uiteindelijk extra kosten te voorkomen. Ons bureau is in Midden-Brabant gestart, maar inmiddels werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Werken bij Wolfs? Bekijk hier de vacatures

team Wolfs Architecten

Referenties

 • Marinus Wolfs en zijn team hebben onze woonwensen weten te vertalen in een prachtig, verrassend ontwerp. Naast de esthetische kwaliteiten en het creëren van een comfortabel woonhuis naar de gewenste indeling, moet ook zeker de kwaliteit van het voorbereidend werk een groot compliment krijgen. De digitale uitwerking als Bimx-model laat je door je droomhuis heen lopen voor de eerste steen gelegd is. Daarnaast verschaft het de aannemer zodanig gedetailleerde uitvoeringstekeningen dat de foutkansen en daarmee faalkosten werkelijk geminimaliseerd worden. Mede daardoor is ons project ook binnen de gewenste termijn gerealiseerd door onze aannemer. Daarnaast heeft het team ook uitstekend ondersteund in de communicatie met de gemeente rondom de hele vergunningsprocedure”

 • thumbnail das

  Wij hebben bij Wolfs Architecten altijd creativiteit en enthousiastme gevoeld om samen ons droomhuis te bouwen. Daarnaast zijn ze heel deskundig. Van te voren hebben ze alles doordacht. Daardoor waren er tijden de bouw geen verrassingen.

  Een architect die eerst van binnen naar buiten kijkt en dan pas van buiten naar binnen.

 • Mooi van buiten, verrassend van binnen.

  Wolfs Architecten is in staat om goed maat te houden. De verhoudingen zijn in balans waardoor ons moderne landhuis stoer, verrassend en toch tijdloos is. Daarnaast was het tekenwerk perfect, behoort tot de top van Brabant. Hierdoor verliep het bouwproces soepel en efficiënt.

 • Het bureau kan elke stijl aan. Ze luisteren heel goed naar wat een klant/bedrijf graag wil en vertalen dit niet alleen naar een mooi gebouw, maar vertalen het ontwerp ook naar een heel praktisch ingedeeld gebouw.

  Een bureau met een gezonde dosis eigen-wijs-heid.

 • Wolfs Architecten bezit het vermogen de wensen van de klant op een hoger vormgevingsnivo te tillen binnen de gestelde budgetten. Wij hebben daarom een reeds lange relatie in winkelbouw zowel als wharehousing en kantorenbouw.

 • Zij begrijpen heel goed hoe mensen willen wonen, leven en werken!

  Wolfs heeft heel goed mijn verwoordingen en gedachten uitgevoerd. Als architect hebben ze heel goed geluisterd naar mijn wensen. Ook tijdens de bouw zoeken ze in overleg naar de beste oplossingen.

 • Wij wonen inmiddels 8 jaar in de door Wolfs Architecten ontworpen woning. Zelfs na 6 jaar kunnen wij niets bedenken, wat we anders hadden moeten doen. En zonder Marinus’ vasthoudendheid zou er nu waarschijnlijk nog steeds geen woning zijn geweest!