Bouwen voor mensen
vakkundig | veelzijdig | verrassend

Onze ontwerpen zijn divers, van modern tot traditioneel. Met altijd de focus op kwaliteit in uitvoering, gedetailleerde werktekeningen, uitgesproken materiaalkeuze en details. Opdrachtgevers typeren het bureau als kwalitatief, met oog voor mens, omgeving en detail.

Na meer dan 50 jaar ervaring weten wij goed wat er leeft onder mensen die willen bouwen. Het bureau heeft  een uitgebreid netwerk opgebouwd bij Gemeenten en Provincie, waardoor zij een goede kennis hebben van beleidsstandpunten. Zo weten wij kansen te benutten, processen te versnellen en uiteindelijk extra kosten te voorkomen. Het bureau is in Midden-Brabant gestart, maar inmiddels werkt het bureau voor opdrachtgevers in heel Nederland.

team Wolfs Architecten

Team

Ons bureau telt 9 medewerkers; drie architecten, twee interieurarchitecten, twee bouwkundig ingenieurs, een administratief medewerker en een communicatiemedewerker. Daarmee zijn we een middelgroot architectenbureau.
We werken al jaren met een vast team, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld,
flexibel zijn en efficiënt kunnen werken. Daar waar nodig werken we samen met zorgvuldige geselecteerde experts/adviesbureaus.

 

Marinus Wolfs

Marinus Wolfs

Architect
klaas

Klaas Boers

Bouwkundige
johan

Johan van Beek

Bouwkundige

Frauke Weber

Architect

Basiel Kennis

Architect
aliscja
Alicja Zborowska – Van Gestel

Architect en interieur
claude
 

Claude Weijts

Administratie
bianca

 

Bianca Taapken
Communicatie