Wolfs Architecten: Dé architect in Oisterwijk en omgeving

Bent u als particulier, professionele opdrachtgever of projectontwikkelaar op zoek naar een vakkundige architect voor uw nieuwbouwplannen in Oisterwijk? Schakel dan een ervaren architect van Wolfs Architecten in. Vanuit ons kantoor in Moergestel werken onze architecten aan projecten door heel de regio Oisterwijk. Wij staan u graag bij tijdens het gehele proces. Vanaf de bouwplannen en het ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. Hier staan maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal. Onze ruimtelijke ontwerpen passen goed in de omgevingen.  Zo creëren we echte meerwaarde.

Kies voor een architect uit de regio, kies voor Wolfs Architecten.

Oisterwijk wordt ook wel de Parel in ’t groen genoemd. Het ligt in Noord Brabant, midden in het groen. U kunt er ieder seizoen genieten van het buitenleven en het sfeervolle centrum. Na meer dan 50 jaar ervaring weten wij goed wat er leeft onder mensen die in Oisterwijk willen bouwen. Ook hebben wij als architectenbureau na al deze jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd bij gemeenten en provincie. Hierdoor hebben wij solide kennis van beleidsstandpunten. Zo weten wij kansen te benutten, processen te versnellen en uiteindelijk extra kosten te voorkomen.

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

De werkwijze van onze architecten

Bij Wolfs Architecten werken we altijd vanuit de opdrachtgever. Dit betekent dat wij inzien dat iedere vraag uniek is. We besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie. Elk ontwerp is maatwerk. Elke opdrachtgever krijgt een gebouw wat passend is. Opdrachtgevers schetsen het bureau dan ook als kwalitatief, met oog voor mens, omgeving en detail.

Onze architecten combineren creativiteit met een gedegen technisch advies. Het architectenbureau bestaat uit een ervaren team van architecten en bouwkundigen. Dit betekent dat we naast onze ontwerpende rol, klanten ook helpen met bouwkundig advies. Deze bouwkundige expertise ziet u terug in onze ontwerpen. De aannemer kan de tekeningen precies overnemen, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Lees meer over onze werkwijze

Onze projecten rondom Oisterwijk

Verschillende soorten luxe villa’s, woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwappartementen zijn door onze architecten geheel ontworpen. De ontwerpen van Wolfs Architecten zijn divers, van modern tot traditioneel. Met de focus altijd op kwaliteit in uitvoering, mooie details en uitgesproken materiaalkeuze. Zo hebben wij ook een prachtige moderne villa in Oisterwijk mogen ontwerpen. Deze unieke villa, gelegen in een residentiële wijk in de bossen, is samengesteld uit “twee huizen”. Bekijk de projectenpagina voor meer projecten.

Architect Oisterwijk gezocht? Wolfs Architecten helpt u graag verder!

Geïnteresseerd in een architect voor uw plannen in Oisterwijk? Of in een andere plek in regio Brabant, zoals Den Bosch, Tilburg, Vught of Goirle? Wolfs Architecten helpt u graag om uw nieuwbouwproject te realiseren. We brengen u graag op de hoogte van de uitgebreide mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op. U kunt ons bereiken via: 0135132670, mailen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.