Wolfs Architectenbureau in
de buurt van Vught

Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe droomvilla? Wolfs Architecten maakt villa’s in verschillende stijlen; van modern tot stoer/landelijk en stedelijk. Met een luxe, robuuste of eenvoudig uitstraling. Rijk en hoogwaardig afgewerkt of juist strak en sober. Grote en kleine villa’s en schuurwoningen. Een combinatie van een landelijke uitstraling en eenvoud met alle gemak en comfort.

Of misschien is het hard nodig om uw woning ingrijpend te verbouwen? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek?
Wolfs’ architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verscheidene diensten aan. Neemt u vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer diensten heeft.

Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan wanneer u zelf uw woning of pand wilt laten bouwen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Naast bouwkundig advies en/of technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van technische tekeningen voor verbouwingen. Tevens bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Vught.