Droomhuis laten bouwen op de Nieuwe Warande

Zelf een droomhuis laten bouwen op een kavel in de Nieuwe Warande is een uitdagende, maar ook een mooie en inspirerende stap in uw leven. Door ervoor te kiezen om zelf op een kavel te bouwen, worden al uw woonwensen volledig verwezenlijkt. Het bebouwen van een kavel is niet eenvoudig. Er komt veel bij kijken als u zelf een huis wilt bouwen. U kunt de bouw eenvoudiger maken door samen te werken met Wolfs Architecten. Zo komt u niet voor grote onaangename verrassingen te staan en kunnen wij u als ervaren architect tijdens het gehele bouwtraject van A tot Z begeleiden. Wij begeleiden u vanaf het ontwerpproces van uw nieuwe woning tot de overhandiging van de sleutels. Bij ons worden uw zorgen compleet overgenomen. Wilt u weten hoe wij van uw idee een droomhuis maken en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan gerust verder.

Uw wensen staan centraal

Dat u als opdrachtgever centraal staat, is terug te zien in onze vijf kernbegrippen: kwaliteit, architectuur met karakter, menselijke maat, vakmanschap en maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever zich gelukkig voelt en tevreden bent met het resultaat. Pas dan zijn wij ook tevreden. Elk ontwerp is uniek en heeft ons juiste gevoel voor perfectie, creativiteit en grondige kennis nodig. Dit is waarom wij al meer dan 50 jaar tevreden opdrachtgevers hebben en een mooie lijst van referentieprojecten. Wolfs Architecten maakt graag samen met u, uw droomhuis op een kavel in Buitengoed Nieuwe Warande werkelijkheid.

Goede communicatie is de sleutel tot succes

Uiteraard willen wij dat de werkwijze en het bouwproces van uw huis zo efficiënt mogelijk verloopt. De sleutel tot succes is hierin goede communicatie. Het is belangrijk dat er gedurende het proces goed tussen alle deelnemende en betrokken partijen gecommuniceerd wordt. Dan kunnen wij de beloofde kwaliteit aan u leveren.

Bouwtekeningen van hoge kwaliteit

Wolfs Architecten vindt het heel belangrijk dat de kwaliteit van de bouwtekeningen wordt gewaarborgd. Dit zorgt er namelijk voor dat het bouwproces efficiënt kan verlopen, wat in het voordeel is voor de samenwerking tussen verschillende partijen en de beheersing van de bouwkosten. Allereerst worden de schetsen gemaakt met een schetspotlood en papier. Vervolgens wordt dit tekenwerk uitgewerkt met Archicad software. Wij geven u door middel van deze (digitale) tekeningen een mooi inzicht in hoe uw droomhuis op uw kavel er straks in werkelijkheid uit komt te zien. Zo loopt u al door uw huis voordat het gebouwd is.

Onze dienst(en)

Om uw droomkavel te bebouwen in de Nieuwe Warande, bieden wij verschillende diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor architectuur, technisch ontwerp, bouwbegeleiding en interieuradvies. Bij Wolfs Architecten maakt het niet zozeer uit of u kiest voor het laten maken van een uniek ontwerp of volledige bouwondersteuning. Wij ontwerpen een voor u passende woning op uw droomkavel welke volledig voldoet aan al uw wensen.

Wilt u een woning op uw kavel laten ontwerpen door een van onze specialisten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team van architecten levert al meer dan 50 jaar hoogwaardig werk. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.