Interieuradvies – verrassend en in balans

Bent u op zoek naar een professioneel en persoonlijk interieuradvies? Dan helpen onze interieurarchitecten graag bij.

Het kan lastig zijn om uw huis precies zo in te richten dat het uw thuis wordt. Wij vertalen uw woonwensen graag naar uw droominterieur. Met passende of juist verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, en kleur- en materiaaladvies creëren we met liefde een fijn thuis. U kunt bij ons terecht voor professioneel en persoonlijk interieuradvies. In elke woonstijl, voor ieder budget en precies zoals u het voor ogen heeft.

Waarom een interieuradvies bij Wolfs Architecten?

Van opdrachtgevers horen we vaak terug dat onze interieurontwerpen verrassend zijn en qua verhouding in balans. Elke ruimte moet qua afmetingen in balans zijn, niet te groot en niet te klein. Ook lichtinval, kleuren, structuren en materialialen spelen daarbij een belangrijke rol. Daardoor is het uiteindelijk heel plezierig, sfeervol en comfortabel wonen, werken en leven in de woningen en gebouwen van Wolfs Architecten.

Onze toegevoegde waarde is om bij elk project weer opnieuw de meest passende vormen, kleuren, materialen en structuren te vinden. Maar ook om de juiste harmonie en lichtinval in ruimten te creëren, leuke doorzichten en verrassende doorkijkjes. Het zoeken naar contrasten levert vaak spannende beelden op.

Voor dit proces trekken we relatief veel tijd uit. Onze interieurarchitecten wisselen hierover samen met u als opdrachtgever goed van gedachte. Een interieur is niet zo maar een kopie uit een woontijdschrift of woonwinkel. Een interieur moet u passen als een jas, behaaglijk en warm voelen. En elke opdrachtgever heeft specifieke wensen en krijgt van onze interieurarchitecten een uniek en persoonlijk interieuradvies.

In een eerste kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen, wat u belangrijk vindt in uw interieur en uw woning. Uw wensen combineren onze interieurvormgevers met hun kennis en ervaring tot een uniek persoonlijk ontwerp. En natuurlijk stemmen we het interieur goed af met het exterieur.  Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies. Qua budget, woonwensen en styling. Wij denken graag mee, zodat uw interieur helemaal bij u past.

Belangrijke kernwaarden in onze interieurconcepten zijn eenvoud, tijdloos en functioneel.

Ontmoet onze interieuradviseurs

Alicja Zborowska: Als architect en interieurarchitect heeft zij een beter dan goed gevoel voor materialen en kleurgebruik. “Less is more”. Zij heeft de capaciteit om moderne architectuur te realiseren en zich volledig in te leven in wat een toekomstige gebruiker/bewoner nodig heeft.

Bernice Wolfs: Voor Bernice staan de wensen van de klant centraal. Zij geeft extra karakter aan een woning door spanning op te zoeken in vormen en materiaalgebruik. Spontaniteit is ook echt Bernice; “Ik ben altijd heel eerlijk. Als ik iets niet mooi vind, zeg ik het gewoon”.

Marinus Wolfs: ooit afgestudeerd als interieurarchitect weet hij als geen ander verrassende plattegronden te ontwikkelen. Hij ontwerpt van binnen naar buiten. Ziet, kijkt en voelt driedimensionaal. Begrijpt heel goed hoe verschillende ruimten mooi op elkaar aansluiten en maakt gebruik van een optimale lichtinval.

Laat u inspireren. Maak dan afspraak voor interieuradvies met één van onze interieurarchitecten. Vul het formulier in op de website, bel 013-5132670 of mail info@wolfsarchitecten.nl.