Wolfs architecten: Dé architect in Den Bosch en omgeving

Bent u als particulier, projectontwikkelaar of professionele opdrachtgever op zoek naar een ervaren en vakkundige architect? Wilt u geholpen worden door een architect die maatwerk en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan bent u bij Wolfs architecten, hét architectenbureau in Den Bosch en omgeving, aan het juiste adres. Onze architecten helpen u bij het gehele proces. Vanaf de (ver)bouwplannen en technische ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. We onderscheiden ons door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving, met uitgesproken materiaalkeuze en kwaliteit in uitvoering.

Wij leveren architectuur met karakter

Wolfs Architecten is een veelzijdig middelgroot architectenbureau bestaand uit een ervaren team van architecten en bouwkundigen. Wij leveren kwalitatieve architectuur door heel Nederland, zo werken onze architecten ook in Den Bosch. Verschillende soorten woningen, luxe villa’s, nieuwbouwappartementen en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen. Onze architecten hebben oog voor mens en zijn omgeving. De ontwerpen die wij maken zijn duurzaam, functioneel en op maat gemaakt. Onze gebouwen zijn persoonlijk, hebben persoonlijkheid. Daarom: architectuur met karakter!

Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die door onze architecten zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Den Bosch.

Naast onze ontwerpende rol, helpen wij klanten ook met bouwkundig advies, om plannen te verwezenlijken. Deze bouwkundige expertise ziet u terug in onze ontwerpen. De aannemer kan de tekeningen precies overnemen, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Voor iedere vraag, groot of klein, maakt een architect van architectenbureau Wolfs Architecten in de buurt Den Bosch een uniek ontwerp. Wij snappen dat geen opdrachtgever hetzelfde is. Elke opdrachtgever heeft immers eigen wensen. Onze architecten besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever. Een passend ontwerp komt tot stand door te kijken, voelen en luisteren naar de opdrachtgever en de omgeving. Wij leveren maatwerk zodat mensen langdurig naar tevredenheid in onze gebouwen kunnen wonen, leven en werken. Zo krijgt u een ontwerp dat past bij u en niet de norm. Uw droomhuis is onze passie!

Zoekt u een ervaren architect in omgeving Den Bosch, dan kiest u voor Wolfs Architecten! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Loop door uw eigen woning voordat het gebouwd is

De ontwerpen van Wolfs Architecten zijn divers, van modern tot traditioneel. De focus ligt hier op uitgesproken materiaalkeuze, kwaliteit in uitvoering en mooie details. Bij de handgemaakte 3D schetsen is het net alsof u al door uw nieuwe woning loopt. Hierdoor kunt u goed aangeven wat wel en niet naar wens is. Aan de hand daarvan kunnen we de ontwerpen aanpassen, voor een optimaal resultaat.

Een architect in de buurt van Den Bosch vindt u bij Wolfs

Wolfs Architecten helpt u graag om uw perfecte woning of bedrijfspand te realiseren in de buurt van Den Bosch. Onze architecten zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Tilburg, Breda, Vught en Eindhoven. Dus wilt u geholpen worden bij het maken van een ontwerp voor uw nieuw te bouwen woning of bedrijfspand? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse in een of meer van onze diensten heeft. U kunt ons bereiken via: 0135132670, mailen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.