Onze filosofie,
uw wensen

Wij geloven dat we door een goede samenwerking met onze opdrachtgevers telkens weer tot een kwalitatief en uniek ontwerp komen. Onze uitdaging is om altijd weer om in de ontwerpfase de wensen van de opdrachtgever optimaal te vertalen. Zo krijgt elke opdrachtgever een uniek gebouw dat bij zijn individuele situatie past.

Onze filosofie is goed kijken, voelen en luisteren naar onze opdrachtgever en de omgeving. We ontwerpen en bouwen immers voor mensen die in onze gebouwen langdurig naar tevredenheid gaan wonen, leven en werken. Elk ontwerp is maatwerk. We ontwerpen van binnen naar buiten. We kijken eerst goed naar de persoonlijke wensen en de leefstijl van onze opdrachtgevers die er gaan wonen, de gezinssamenstelling nu en in de toekomst en hoe dat ingepast kan worden in de nieuwe woon- en leefomgeving. Dan pas ontwerpen we het exterieur van een huis.

Daarnaast bouwen wij realistisch, verantwoord en met de focus op bouwkundige kwaliteit. En minstens zo belangrijk, we houden uw budget en de planning scherp in de gaten. Onze opdrachtgevers betrekken we op een verantwoorde en plezierige manier in het ontwerp- en bouwproces. Zij voelen zich altijd prettig in de informele en persoonlijke sfeer op ons bureau.

visie-minm

De vijf kernbegrippen
van ons bureau

Kwaliteit
Architectuur met karakter
Menselijke maat
Vakmanschap
Maatwerk

Wij streven naar de hoogste haalbare kwaliteit in ontwerp en uitwerking. We zijn pas tevreden als u als opdrachtgever zich gelukkig en tevreden voelt. Het is niet voor niets dat we al meer dan 50 jaar tevreden opdrachtgevers hebben en een mooie lijst van referentieprojecten.

Wolfs Architecten onderscheidt zich door gevarieerde architectuur. Opdrachtgevers typeren het bureau als kwalitatief, met oog voor mens, omgeving en detail. Elk ontwerp is maatwerk. Elke opdrachtgever krijgt een gebouw wat passend is.

We maken ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. We creëren ruimten met een menselijke maat. We hebben aandacht voor zichtlijnen, lichtinval, een uitgesproken materiaalkeuze en ook voor verzorgde detailuitvoering in de uitvoering. Hierbij houden we uiteraard ook de functionaliteit en duurzaamheid in de gaten.

Aan de bouwtekeningen ontbreekt niets, integendeel, alles staat in detail op tekening en in het bestek. Uiteindelijk leidt dit tot minder fouten in de uitvoering en minder faalkosten waardoor goedkoper en sneller kan worden gebouwd.
We staan bekend bij aannemers en opdrachtgevers als een bureau dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft en nauwkeurig in de uitvoering en bouwbegeleiding. 

Of het nu een kleine of grote vraag is, wij bieden voor elke vraag maatwerk en een verrassende oplossing. Met onze passie voor ontwerpen gaan we aan de slag. Elk ontwerp is uniek en elk ontwerp pakken we hetzelfde gevoel voor perfectie, creativiteit en grondige kennis op.