Een kubistische woning ontwerpen en bouwen?

Wolfs Architecten is uw architect voor een kubistische woning

Kubistische woning. Een bekend begrip en ware trend als het om moderne architectuur gaat. Deze stijl woning heeft een eenvoudig ogende vormgeving, echter is het ontwerp van deze woningsoort niet gemakkelijker dan andere woningen. Ontwerpen is echt een vak apart. Met de jarenlange ervaring van Wolfs Architecten, wordt uw kubistische droomwoning werkelijkheid.

Kubistische woning bouwen met Wolfs Architecten

Dat Wolfs Architecten jarenlange ervaring heeft, dat is een feit. Wij leveren al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardig werk door heel Nederland. Dit blijkt ook uit onze klanttevredenheid. Opdrachtgevers typeren ons als kwalitatief en met oog voor mens, detail en omgeving. Dankzij deze jarenlange ervaring, hebben wij een goed netwerk opgebouwd bij gemeenten en provincies. Hierdoor hebben wij kennis in beleidsstandpunten vergaard, die goed van te pas komen om kansen te benutten, het bouwproces van uw kubistische woning te versnellen en uiteindelijk extra kosten te voorkomen.

Een kubistische woning bouwen doet u samen met Wolfs Architecten. Met de nadruk op ‘samen’, want wij besteden veel aandacht en tijd aan de wensen van u als opdrachtgever. Bij Wolfs Architecten vinden wij al vanaf moment één dat het bouwproces uiterst belangrijk is. Wij zijn van mening dat dit zo efficiënt en effectief mogelijk moet verlopen. Daarom hechten wij waarde aan goede communicatie met alle verschillende betrokken partijen in het proces. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze bouwtekeningen, want hierdoor is het mogelijk om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit stimuleert de samenwerking tussen betrokken partijen in positieve zin en scheelt uiteindelijk bouwkosten. Wij denken graag nét iets verder met u mee.

Waarom kiezen voor een kubistische woning?

Een kubistische woning is niet alleen een trend, deze is ook zelden saai en u kunt hier alle mogelijke creativiteit in uitten. Deze woningen hebben vaak een modern en strak uiterlijk, maar tegelijkertijd hebben ze juist ook een warme, gezellige en rustgevende uitstraling. Met dit type woning is het mogelijk om de binnenruimtes geheel te benutten.

Door gebruik te maken van diverse materiaalsoorten krijgt de woning een luxueuze uitstraling. Combineer bijvoorbeeld stucwerk met natuursteen of hout. Dit zal uw woning een stoere, tegelijkertijd ook charmante uitstraling geven. Een kubistische woning hoeft niet altijd ‘veel’ te zijn, hij kan zich juist ook kenmerken door het minimalisme. De eenvoud van het totaalbeeld zorgt ervoor dat alle aandacht naar lichtinval, deuren en gevelbekleding gaat. Het is dus mogelijk om van de kubusvormen een moderne en luxueuze, maar ook minimalistische woning te maken.

Heeft u interesse in het bouwen van een kubistische woning? Ook in deze tijd maken wij het voor u mogelijk om een kennismakingsgesprek met ons in te plannen. Dit is geheel vrijblijvend en vind plaats op kantoor of door middel van een videogesprek. Bel ons voor meer informatie of vul ons contactformulier in.