Nieuwbouwplan Moergestel: patiowoningen in strakke architectuur

Patiowoningen in strakke architectuur

Waar ooit de peuterspeelzaal de Rozendries in het centrum van Moergestel gevestigd was, staan nu  9 grond gebonden patiowoningen. Het plan grenst aan de Prinses Margrietstraat in Moergestel. Het plan Rozendries is een uitgekiend ontwerp van woningen. Alle patiowoningen zijn gelijkvloers wonen met mogelijke uitbreiding van 1, 2 of 3 kamers op de verdieping. Elke woning heeft een carport en een patio. Ook beschikt iedere woning over een eigen berging.

Een patiowoning ideaal

De patiowoning is een ideaal huis voor mensen die liever wat minder vaak de trap nemen. Op de begane grond is een woonkamer met complete keuken, een slaapkamer en alle sanitaire voorzieningen. De woningen zijn compact en tegelijkertijd heel functioneel. En dat in het hart van centrum Moergestel.

Naast het uitgekiende ontwerp is de indeling van de patiowoningen tot in de puntjes uitgedacht. De stijl van de woningen is in een strakke en eigentijdse architectuur, welke tegelijkertijd heel goed past in de traditioneel bebouwde omgeving.

 

 

 

Lees meer

De luxe van alles gelijkvloers

Een geweldige, luxe woning met de badkamer en de slaapkamers op de begane grond. Zonder drempels, zonder trappen en met voldoende ruimte om overal in de woning met een  rollator of rolstoel uit de voeten te kunnen. Een woning op dit niveau: een schitterende patiowoning met een living die niet onderdoet voor een vrijstaande woning, en met twee grote slaapkamers.

OpdrachtgeverWoningbouw
LocatieMoergestel
Fotografie-