Woning in Vught in de spotlight

Woning in Vught in de spotlight

Deze villa komt in het plan “de Koepel” te Vught, gesitueerd op een van de mooiste locaties van Vught. Het is een landelijk en rustig gebied. De percelen zijn ruim en liggen in een prachtige groene omgeving. En dat alles in de bebouwde kom van Vught, in de villawijk, met lommerrijke lanen, veel openbaar groen met overwegend vrijstaande woningen. Dicht bij alle voorzieningen en dicht bij de uitvalwegen die voor een uitstekende bereikbaarheid zorgen.

Deze vrijstaande woning met carport en garage komt ook op een ruime kavel van ongeveer 1150 m2.
De woning is modern vormgegeven met wit gestukadoorde wanden en een naturel houten gevelbekleding. Het dak is voorzien van vlakke pannen in antraciet kleur, deels in mansardekap. Zonnepanelen zijn geïntegreerd tussen de dakpannen.

In de voor- en achtergevel is een lamellensysteem verwerkt, deels functioneel als zonweringsysteem en deels als designelement. In het platte dak van de overkapping zit een beweegbaar lamellensysteem. Hierdoor is de inval van zon- en daglicht perfect te regelen.
De plattegrond is heel functioneel van opzet, met een leefkeuken, aparte woonkamer en een fitnessruimte gelegen aan de tuinzijde. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers.