Architectenbureau in de buurt van Vught

Bent u op zoek naar een architectenbureau in de buurt van Vught? Wolfs architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verscheidene diensten aan voor particulieren, professionele opdrachtgevers en projectontwikkelaars. Of u nu geholpen wilt worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe droomvilla of nieuwbouwproject, een haalbaarheidsonderzoek wilt of u woning ingrijpend wilt verbouwen.

Wolfs Architecten in Vught en omstreken

In de omgeving Vught is Wolfs Architecten dé architectuurspecialist. Wolfs Architecten is een veelzijdig architectenbureau en levert al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardig werk. Wij werken met een ervaren team van professionals, en bieden verscheidene diensten aan. Het bureau is gevestigd in Midden-Brabant, maar werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland. De diensten variëren van het technisch ontwerp voor nieuwbouwprojecten tot het ontwerpen van technische tekeningen voor grote verbouwingen.

Diensten: van technische ontwerp tot bouwkundig advies

Vanuit het kantoor in Moergestel werken onze architecten aan diverse projecten voor onze klanten. Zo hebben wij verschillende huurwoningen, appartementen, bedrijfspanden en moderne villa’s mogen ontwerpen in deze omgeving. Een voorbeeld van zo een project is het ontwerp van een klassieke woning in een modern jasje aan de groene zuidrand van Vught. De vrijstaande woning past perfect binnen het landelijke dorpsachtige plan de Vughtse Hoeve. We onderscheiden ons door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. De kernwoorden die onze ontwerpen omschrijven zijn functionaliteit, duurzaamheid en maatwerk. Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor woningen en panden uit de omgeving van Vught.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe droomvilla? Wolfs Architecten maakt villa’s in verschillende stijlen; van modern tot stoer/landelijk en stedelijk. Met een luxe, robuuste of eenvoudige uitstraling. Rijk en hoogwaardig afgewerkt of juist strak en sober. Grote en kleine villa’s en schuurwoningen. Een combinatie van een landelijke uitstraling en eenvoud met alle gemak en comfort.

U kunt bij ons een geheel vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw plannen en het maken van de juiste keuzes.

Ruimte voor Ruimte

Ruimte voor Ruimte biedt bouwkavels aan die dankzij de zogeheten Ruimte voor Ruimte regeling van het Rijk. Kijk voor meer informatie wat Wolfs voor u kan betekenen op de site van Ruimte voor Ruimte.

Architectenbureau Vught en omgeving

Bij Wolfs Architecten helpen we u graag om uw perfecte bedrijfspand of woning te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Tilburg, Roosendaal, Den Bosch en Eindhoven. Dus is het misschien hard nodig om uw woning ingrijpend te verbouwen? Heeft u plannen om een woning nieuw te laten bouwen? Wilt u een visualisatietekening? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek? U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft in één of meer van onze diensten. U kunt ons bereiken via: 0135132670, mailen naar  info@wolfsarchitecten.nl of langs komen bij ons op kantoor in Moergestel.