Wolfs Architectenbureau: Dé architect in Eindhoven en omgeving

Op zoek naar een architectenbureau in de buurt van Eindhoven? Wolfs Architecten is van alle markten thuis. Of u nu grootse plannen heeft voor uw nieuwe kantoor, appartement of nieuw te bouwen woning en geholpen wilt worden bij het maken van een professioneel ontwerp, een 3D-impressie wilt of graag een haalbaarheidsonderzoek wilt.

Wolfs Architecten in Eindhoven en omstreken

Wolfs Architecten is een middelgroot veelzijdig architectenbureau bestaande uit een professioneel team van architecten en ervaren bouwkundigen. Veelzijdig omdat het team gespecialiseerd is op verschillende gebieden en verscheidene diensten aanbiedt. Deze diensten variëren van het ontwerpen van villa’s, woningen, bedrijfsgebouwen tot en met projectmatige woningbouw. We doen het hele proces, van ontwikkeling van een definitief ontwerp tot en met de technische uitwerking in kwalitatief hoogstaande bouwtekeningen. In omgeving Noord-Brabant hebben wij diverse nieuwbouwappartementen, huurwoningen, koopwoningen en bedrijfspanden mogen ontwerpen. De ontwerpen van Wolfs Architecten zijn uiteenlopend, van modern tot traditioneel. Met altijd de focus op mooie details, kwaliteit in uitvoering en uitgesproken materiaalkeuze.

Voor elke opdrachtgever een uniek ontwerp

Vanuit Midden-Brabant werken de architecten aan diverse projecten voor haar klanten. Zo hebben wij verschillende ontwerpen gemaakt voor diverse soorten gebouwen in de omgeving van Eindhoven. Denk hier bijvoorbeeld aan plaatsen zoals Best, Sint-Michelsgestel, Oisterwijk, Haaren, Tilburg en Goirle. Verschillende soorten gebouwen, van kleinere woningen tot luxe villa’s en landhuizen, maar ook kantoren, bedrijfspanden en winkels zijn door onze architecten geheel ontworpen of vernieuwd.

Bekijk op de projectenpagina voor een greep uit de ontwerpen die zijn gemaakt voor huizen en panden uit de omgeving van Eindhoven.

Onze diensten: bouwkundig advies en technische ontwerp

Wolfs Architectenbureau is van alle markten thuis en biedt verschillende diensten aan. Naast architectuur, technisch ontwerp en/of bouwkundig advies voor nieuwbouwprojecten zijn wij gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen voor verbouwingen. Ook bieden wij interieurarchitectuur en kleuradvies aan. Maar wanneer u op zoek bent naar begeleiding bij aanbestedingen of naar bouwmanagement helpen wij u ook graag verder.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan wanneer u zelf uw woning of pand wilt laten bouwen of verbouwen.

Onze werkwijze

Het bureau beschouwt elke vraag als een unieke vraag. Elk ontwerp is namelijk maatwerk. Samen met u inventariseren we uw wensen en onderzoeken we de projectlocatie. Na vijftig jaar ervaring hebben we een goed oog voor de mens en zijn omgeving. Afgestemd op uw budget komen we dan tot een (3D) ontwerp en oplossing die bij u past.

Architectenbureau in de buurt van Eindhoven

Wolfs Architecten helpt u graag om jouw perfecte woning of bedrijfspand te realiseren. Wij zijn actief in de hele regio Brabant, zoals Breda, Roosendaal, Den Bosch en Tilburg. Dus wilt u een schets van uw droomwoning? Wilt u geholpen worden bij het maken van een plan voor uw nieuwe villa, woning of bedrijfspand? Of misschien wilt u wel een haalbaarheidsonderzoek? Neem vooral contact met ons op wanneer u interesse heeft in een of meer van deze diensten. U kunt ons bereiken via: 013 513 26 70 of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.