Architect zoeken? Vind een Architect die bij u past

Samen met een architect zal uw droomhuis worden vormgegeven van papier tot uiteindelijke bouw. Bent u op zoek naar een architect die u kan helpen uw droomwoning te realiseren? Tegenwoordig zijn er veel architectenbureaus op de markt. Dat maakt de keuze van een geschikte architect niet makkelijk. Wij vertellen u graag waar ons architectenbureau voor staat, zodat u een goede keuze kunt maken of wij het architectenbureau voor u zijn. Dan hoeft u niet langer hoeft te zoeken!

Waarom zoekt u een architect?

Bij de (ver)bouw van uw woning is het vaak raadzaam om advies van een expert te krijgen. Een architectenbureau kan namelijk een groot verschil maken bij de bouw van uw huis. Wij vertellen u graag de voordelen van het zoeken en inhuren van een architect.

Een architect weet precies hoe uw wensen vertaald kunnen worden naar een ontwerp

U heeft uw woonwensen in kaart gebracht door inspiratie op te doen via websites en tijdschriften en te kijken naar hoe u eerder gewoond heeft. Maar hoe vertaalt u deze woonwensen naar uw droomhuis? Een architect levert maatwerk. Wensen over het uiterlijk en materialen neemt de architect mee in het ontwerp, hij past het huis precies binnen het bestemmingsplan en met zijn expertise kan hij advies geven over de mogelijkheden. Inzicht van de architect maakt dat u over het algemeen een eindproduct krijgt wat volledig aan uw verwachtingen voldoet. En wie een architect inhuurt, kan er zeker van zijn dat de woning uniek is. Er bestaat geen tweede van.

Een architect staat u bij gedurende het gehele bouwproces

Een architect maakt niet alleen tekeningen. Dit kan natuurlijk wel als u zelf uw huis wilt bouwen, maar u kunt een architect ook voor het hele traject inhuren. De architect regelt dan de bouwvergunningen, kiest de beste aannemer en houdt toezicht op de bouw. Architecten kennen de zogenaamde sluiproutes in het bos van regeltjes, bijvoorbeeld op het gebied van vergunning aanvragen. Expertise en ervaring zorgen ervoor dat er snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Met een architect bespaart u uiteindelijk geld en tijd

De expertise van een architect zorgt er ook voor dat u niet voor onverwachte problemen tijdens een bouwproject komt te staan. De architect controleert zowel de technische als de administratieve zaken voordat begonnen wordt aan de bouw. Onvoorziene problemen kosten vaak veel geld. Een architect voorkomt deze problemen en uiteindelijk bespaart u hierdoor geld en tijd.

Wolfs Architecten staat voor architectuur met karakter

Wolfs Architecten is een veelzijdig middelgroot architectenbureau bestaand uit een ervaren team van architecten en bouwkundigen. Wij zijn gevestigd in Midden-Brabant, maar leveren kwalitatieve architectuur door heel Nederland. Onze architecten hebben oog voor mens en zijn omgeving. De huis ontwerpen die wij maken zijn duurzaam, functioneel en op maat. Onze gebouwen zijn persoonlijk, hebben persoonlijkheid. Daarom: architectuur met karakter!

Naast onze ontwerpende rol, helpen wij klanten ook met bouwkundig advies. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn om uw plannen te verwezenlijken. Deze bouwkundige expertise ziet u terug in onze ontwerpen. De aannemer kan de tekeningen exact overnemen, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Verschillende soorten woningen, luxe villa’s, nieuwbouwappartementen en bedrijfspanden zijn door onze architecten geheel ontworpen. Bekijk op de projectenpagina een greep uit de ontwerpen die door onze architecten zijn gemaakt.

Kom erachter of wij het architectenbureau zijn wat u zoekt

Voor iedere vraag, groot of klein, maken onze architecten een uniek ontwerp. Wij snappen dat geen opdrachtgever hetzelfde is. Elke opdrachtgever heeft immers eigen wensen. Onze architecten besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever. Een passend ontwerp komt tot stand door te kijken, voelen en luisteren naar de opdrachtgever en de omgeving. Wij leveren maatwerk zodat mensen langdurig naar tevredenheid in onze gebouwen kunnen wonen, leven en werken. Zo krijgt u een ontwerp dat past bij u en niet de norm.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Voor vragen kunt u ons ook altijd bereiken via: 0135132670, mailen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel. Uw droomhuis is onze passie!