Nieuw bedrijfspand bouwen? Ontdek uw mogelijkheden

Is uw bedrijfspand verouderd of heeft u als bedrijf meer ruimte nodig om verder te kunnen groeien? Wilt u een bedrijfspand bouwen, volledig afgestemd op uw wensen? Wolfs Architecten is uw deskundige partner als het gaat om het bouwen van uw nieuwe bedrijfspand. Wij leveren maatwerk zodat mensen langdurig naar tevredenheid in onze panden kunnen werken, vergaderen en ontspannen. Opdrachtgevers typeren ons bureau als kwalitatief, met oog voor mens, omgeving en detail. Onze ontwerpen zijn functioneel, duurzaam en op maat gemaakt.

Wilt u uw bedrijfspand laten bouwen door een echte specialist? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van utiliteitsbouw. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze unieke werkwijze

Bij het bouwen van een bedrijfspand komt veel kijken. Het is een proces waarin vele keuzes gemaakt worden. De keuze van locatie, de gebruiksfunctie en uw persoonlijke wensen spelen een grote rol bij het bepalen van het ontwerp. Wij lopen het hele bouwtraject van uw nieuwe bedrijfsruimte van A tot Z met u door. Wij geloven namelijk dat we door een goede samenwerking telkens weer tot een kwalitatief en uniek ontwerp komen. Onze uitdaging is om altijd weer in de ontwerpfase de wensen van de opdrachtgever optimaal te vertalen. Zo krijgt elke opdrachtgever een uniek gebouw dat bij zijn individuele situatie past. De kosten en planning van uw nieuwe bedrijfspand zijn helder en inzichtelijk, het ontwerp en de planning worden pas uitgevoerd als u helemaal tevreden bent. Wij bouwen realistisch, verantwoord en met de focus op bouwkundige kwaliteit. Onze opdrachtgevers betrekken we op een verantwoorde en plezierige manier in het ontwerp- en bouwproces. Zij voelen zich altijd prettig in de informele en persoonlijke sfeer op ons bureau. Wij zullen een bedrijfspand bouwen waar u zich helemaal in thuis voelt!

In de afgelopen jaren heeft Wolfs Architecten vele mooie projecten mogen realiseren. Hierdoor hebben we een mooie lijst van referentieprojecten opgebouwd. Bekijk onze utiliteitsprojecten om een goed beeld te krijgen van de vele mogelijkheden.

Een bedrijfspand bouwen met Wolfs Architecten

Wolfs Architecten is een middelgroot full-service architectenbureau en levert al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardig werk. Het bureau is in Midden-Brabant gestart, maar inmiddels werkt het bureau voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Alles onder één dak

Bij Wolfs Architecten vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bedrijfspand onder één dak. Alle kennis en expertise is aanwezig. Op ons architectenbureau werken ervaren bouwkundigen die heel goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste inzichten, of het nu gaat om bouwtechnieken, technische snufjes, duurzaamheid, regelgeving of procedures voor vergunningen. Zo kunnen we u geheel ontzorgen bij het aanvragen van de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning genoemd). Planning en kosten worden door ons continu gemonitord. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van vakmensen waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Bij Wolfs Architecten bieden we alles wat nodig is voor het bouwen van een bedrijfspand. Van ontwerp tot oplevering, u kunt op ons rekenen!

Specialist in het bouwen van bedrijfspanden

Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we het bouwtraject van eerste ontwerp tot oplevering beheersen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen, zodat u kunt doen waar u goed in bent! Wilt u een bedrijfspand laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze architecten. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om het bouwen van een nieuw bedrijfspand!