Genieten van het buitenleven met een woning in landelijke bouwstijl

Als u hier bent aangekomen, bent u zich waarschijnlijk aan het oriënteren op een nieuwe woning. Een belangrijke investering, aangezien u en uw gezin hier veel tijd gaan doorbrengen. Het moet een plek zijn waar u zich thuis voelt, kunt genieten van uw vrije tijd en waar het warm en geborgen aanvoelt. Een woning in landelijke bouwstijl leent zich hier perfect voor. Want was is nou mooier dan het hele jaar door genieten van het buitenleven. Op deze pagina leest u alles over de kenmerken van een landelijke bouwstijl. Wolfs Architecten kan deze elementen in het ontwerp van uw landelijke woning verwerken om samen te komen tot uw droomhuis!

Omgeving en architectuur samen in één bouwstijl

Een woning in landelijke stijl is een woning die goed binnen de natuur past. Denk bijvoorbeeld aan een bos, waterkant of polderlandschap. Uw woongenot en de natuurlijke omgeving komen samen en maken landelijk wonen een zeer bijzondere ervaring waar rust en ruimte kenmerkend zijn. Stel u voor: u doet ’s ochtends de gordijnen open en het licht van de ochtendzon schittert voorzichtig door de bomen. Of het heeft buiten gesneeuwd en u bewonderd dit winterse landschap door uw grote ramen heerlijk warm voor de kachel. Plaatjes die werkelijkheid kunnen worden als u uw droomhuis laat bouwen in landelijke stijl. Elk ontwerp wordt volledig opgenomen in het landschap rondom uw te bouwen woning.

De klassieke landelijke bouwstijl in een modern jasje

De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl van Hollandse bodem. Deze traditionele bouwstijl valt bij velen in de smaak door het warme en tijdloze karakter. Kenmerkend aan de landelijke bouwstijl zijn de authentieke elementen zoals rijke details in het metselwerk, dakbedekking van riet of met keramische pannen en het gebruik van natuurlijke materialen. Echter vallen deze elementen ook perfect te combineren met een moderne stijl. We zien dan ook dat de afgelopen jaren de bouwstijl steeds meer richting modern trekt, met strakke lijnen en veel gebruik van lichtinval. De landelijk, moderne bouwstijl is een mix van twee stijlen dat schitterend resultaten oplevert én een heel scala aan nieuwe ontwerp mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een rietgedekte villa of stoere schuurwoning.

Bij Wolfs Architecten verwerken wij de bijzondere uiterlijke kenmerken terwijl u van binnen al het moderne comfort heeft dat bij deze tijd past. Dat levert prachtige woningen op. Droomt u ervan om uw eigen landelijke moderne woning te laten bouwen en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk onze projecten en doe inspiratie op.

Laat uw woning ontwerpen in landelijke bouwstijl

Denkt u over het laten bouwen van een huis in landelijke stijl? En heeft u hulp nodig bij het visualiseren van dit grote project? Bij Wolfs Architecten helpen we u graag bij het ontwerpen van uw droomhuis. Elk ontwerp komt tot stand na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op. U kunt ons bereiken via: 0135132670, mailen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons kantoor in Moergestel.