Een woning in moderne stijl bouwen

Houdt u van veel licht, glas, beton en een strakke vormgeving? Wilt u een nieuwe woning in moderne stijl bouwen? Bij Wolfs Architecten helpen wij u graag verder bij het realiseren van uw droomwoning. Bij het bouwen in een moderne stijl komt specifieke kennis kijken van materialen, design en bouwtechnieken. Als architectenbureau leveren we niet alleen maatwerk maar streven we naar de hoogste kwaliteit. Zowel in ontwerp, als materialisatie. Al meer dan 35 jaar bouwen wij hedendaagse woningen met een moderne architectuur en uitgesproken materiaalkeuze. We gaan graag samen met u het ontwerp- en bouwtraject in.

Wilt u een woning in moderne stijl bouwen en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Wat kenmerkt een moderne bouwstijl?

Een moderne woning onderscheidt zich door de eigen unieke kenmerken. Met een moderne villa toont u lef door u niet te houden aan de geldende richtlijnen. De sleutelwoorden bij een moderne bouwstijl zijn minimalistisch en strak. In het ontwerp ziet u dan ook veel strakke lijnen terug. Daarnaast wordt er bij een moderne stijl van bouwen veel gebruik gemaakt van beton, glas en staal. Deze duurzame materialen zorgen ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Duurzaam bouwen is iets wat we bij Wolfs Architecten erg belangrijk vinden en wat super goed past binnen de moderne stijl. Dit betekent dat we naast het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen ook energiezuinige of zelfs energieneutrale ontwerpen maken. Maar vooral ook dat we goed nadenken over het toekomstige gebruik van de ruimte. Zo realiseren we gebouwen die hun waarde behouden in de toekomst.

Heeft u al een goed beeld over hoe uw woning in moderne stijl er uit moet komen te zien?  Wij besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie. Door middel van maatwerk realiseren wij uw droomwoning! We hebben al meerdere moderne villa’s mogen ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Bekijk ons portfolio voor de projecten die wij door de jaren heen gerealiseerd hebben.

Waar komt een moderne woning het best tot zijn recht?

Een modern huis bouwen kan ook op elke locatie: de woningen komen goed tot hun recht in zowel een stedelijke als landelijke omgeving. Ons architectenbureau kenmerkt zich door ruimtelijke ontwerpen die goed passen in de omgeving. De strakke lijnen en grote raampartijen die kenmerkend zijn voor de moderne bouwstijl zorgen voor een bijzondere interactie tussen binnen en buiten. De omgeving wordt als het ware naar binnen gehaald.

Laat bij Wolfs uw woning in moderne stijl bouwen

Ook enthousiast geworden om uw droomhuis te bouwen? Een woning in moderne stijl laten bouwen begint bij het kiezen van de juiste architect. Een modern huis bouwen is een creatief proces waar veel oog is voor de abstracte kwaliteiten van de woning. Hierbij zal de architect juist de spanning opzoeken van contrasten, waarbij overbodige elementen worden weggelaten. Onze ervaren architecten ontwerpen graag uw moderne droomvilla, volledig afgestemd op uw wensen. Neem contact op! Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.