Landgoed Steenenburg

Bouw je eigen droomhuis op een exclusieve kavel

Op Landgoed Steenenburg gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk (het voormalige Land van Ooit) worden exclusieve bouwkavels gerealiseerd. De verkoop van de eerste 23 kavels is inmiddels gestart. Tot en met 31 oktober kan voor één van de kavels worden ingeschreven. De kavels zullen worden verdeeld door loting.

Exclusief wonen en gunstige ligging van Landgoed Steenenburg

De ligging van Landgoed Steenenburg in de Brabantse gemeente Heusden is erg gunstig. Het is een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen. Een ideale omgeving voor natuurliefhebbers. Denk bijvoorbeeld aan de Loonse en Drunense Duinen.

Maar ook voor mensen die liever de drukte opzoeken. Het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch is dichtbij. Ook vestingstad Heusden, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. En ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt; winkels, horeca en sportfaciliteiten.

Uw wensen centraal, bouwen op maat

Dat u als opdrachtgever centraal staat, is terug te zien in onze vijf kernbegrippen: kwaliteit, architectuur met karakter, menselijke maat, vakmanschap en maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever zich gelukkig voelt en tevreden bent met het resultaat. Pas dan zijn wij ook tevreden. Elk ontwerp is uniek en heeft ons juiste gevoel voor perfectie, creativiteit en grondige kennis nodig. Dit is waarom wij al meer dan 50 jaar tevreden opdrachtgevers hebben en een mooie lijst van referentieprojecten. Wolfs Architecten maakt graag samen met u, uw droomhuis op een kavel op landgoed Steenenburg werkelijkheid.

Goede communicatie is de sleutel tot succes

Uiteraard willen wij dat de werkwijze en het bouwproces van uw huis zo efficiënt mogelijk verloopt. De sleutel tot succes is hierin goede communicatie. Het is belangrijk dat er gedurende het proces goed tussen alle deelnemende en betrokken partijen gecommuniceerd wordt. Dan kunnen wij de beloofde kwaliteit aan u leveren.

Bouwtekeningen van hoge kwaliteit

Wolfs Architecten vindt het heel belangrijk dat de kwaliteit van de bouwtekeningen wordt gewaarborgd. Dit zorgt er namelijk voor dat het bouwproces efficiënt kan verlopen, wat in het voordeel is voor de samenwerking tussen verschillende partijen en de beheersing van de bouwkosten. Allereerst worden de schetsen gemaakt met een schetspotlood en papier. Vervolgens wordt dit tekenwerk uitgewerkt met Archicad software. Wij geven u door middel van deze (digitale) tekeningen een mooi inzicht in hoe uw droomhuis op uw kavel er straks in werkelijkheid uit komt te zien. Zo loopt u al door uw huis voordat het gebouwd is.

Van ontwerp tot oplevering

Om uw droomkavel te bebouwen op Landgoed Steenenburg, bieden wij verschillende diensten aan. U kunt bij Wolfs Architecten terecht van ontwerp tot oplevering. Zo kunt u bij ons terecht voor architectuurtechnisch ontwerpbouwbegeleiding en interieuradvies. Bij Wolfs Architecten maakt het niet zozeer uit of u kiest voor het laten maken van een uniek ontwerp of volledige bouwondersteuning. Wij ontwerpen een voor u passende woning op uw droomkavel welke volledig voldoet aan al uw wensen.

Wilt u een woning op uw kavel laten ontwerpen door een van onze specialisten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team van architecten levert al meer dan 50 jaar hoogwaardig werk. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek (013-513 26 70 of info@wolfsarchitecten.nl).