Landhuis onder architectuur

Uw droom is om nog eens een eigen stijlvolle woning te laten bouwen. U staat voor de belangrijke keuze: hoe wil ik mijn landhuis vormgeven? Een eerste stap is het kiezen van een architect die bij u past en belangrijker nog een architect die uw wensen begrijpt en vertaalt naar een mooi ontwerp. Een architect voelt precies aan wat u wilt, ook als u zich dat nog niet kunt voorstellen of onder woorden kan brengen.

Architectuurstijlen voor woningen

Wolfs Architecten heeft een rijke ervaring met het ontwerpen van villa’s in verschillende bouwstijlen. Elke stijl heeft weer een eigen uitstraling. Raakt u geïnspireerd door een stoere schuurwoning of moderne familiewoning? Onze architecten hebben expertise op het gebied van verschillende bouwstijlen binnen het segment luxewoningen. Onze portfolio is zeer divers, van klassiek tot modernistisch. Zoals bij alle woningen, geldt ook hier: elk ontwerp is uniek en op maat ontworpen.

Belangrijk is dat wij bij het ontwerpen van binnen naar buiten ontwerpen. We starten niet alleen met het exterieur maar maken altijd een indelingsplattegrond. Een bouwstijl is een leidraad, een beginpunt, een gevoel. De mogelijkheden binnen elke bouwstijl zijn echter eindeloos. Hierbij denken we aan:

Deze landhuizen liggen vaak op royale kavels, op schitterende locaties omgeven door akkers, weiden en riviertjes. Huizen met prachtige uitzichten, ruimte, veel licht, rust en privacy zijn daardoor gewaarborgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan landgoed steenenburg. Kavels te midden van de natuur met een rijke cultuurhistorie.

Een landhuis bouwen zonder zorgen

Wolfs Architecten weet de ideale balans te vinden tussen uw woonwensen, kwaliteit en de juiste relatie met de omgeving. Voor onze architecten zijn de uitgangspunten voor een ontwerp van uw droomhuis uw wensen en budget.

We begeleiden het gehele bouwproces van ontwerp tot en met oplevering. Hierbij besteden we veel aandacht aan: budget, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. In het proces staat samenwerking centraal. Het gaat natuurlijk om een prachtig eindresultaat en de weg ernaar toe, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het proces en een professionele uitvoering.

Welk landhuis past bij u?

Op onze website vindt u verschillende villa’s. Wij denken graag met u mee. En nodigen u daarvoor graag uit voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Moergestel. We kunnen dan vrijblijvend een uurtje samen brainstormen. Neem contact met ons op via info@wolfsarchitecten.nl, 0135132670 of het contactformulier voor meer informatie of een eerste kennismaking