Design Villa, exclusief en stijlvol

Uw eigen design villa, aangepast aan uw wensen. Ontworpen met oog voor mens en detail. Vaak gebruikmakend van uitgesproken luxe materialen en de nieuwste technieken. Op prachtig gelegen kavels. Een woning met gevoel voor stijl, lef en een unieke eigenheid. Dát is wonen in een moderne design villa. Wilt u het heerlijke gevoel van leven in uw eigen sfeervolle design villa volledig naar design van een toparchitect ervaren? Dan bent u bij Wolfs architecten, hét architectenbureau in Brabant, aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk zodat mensen langdurig naar tevredenheid in onze exclusieve villa’s kunnen wonen, leven en werken. Zo krijgt u een ontwerp dat past bij u en niet de norm. Uw droomhuis is onze passie!

Iedere vraag beschouwen we als een unieke vraag

Elk ontwerp is maatwerk. Bij Wolfs Architecten vinden we persoonlijk contact belangrijk. We besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie. Hieruit volgt de essentie van de vraag en een lijst van wensen en mogelijkheden. Vervolgens verrassen we u graag met passende, spannende ontwerpen. In onze ontwerpen nemen we de zogenaamd ‘zachte’ factoren als beleving en gevoel van leefruimten,  sfeer van gevels, interieur, inpassing in de omgeving en materiaalkeuze mee. Maar natuurlijk ook de ‘harde’ factoren, zoals budget en een zorgvuldige planning. Op ons architectenbureau werken ervaren bouwkundigen. Zij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste inzichten, of het nu gaat om bouwtechnieken, duurzaamheid, technische snufjes, regelgeving of procedures voor vergunningen.

Maak gebruik van onze ervaring en kennis op dit gebied! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Luxe interieurs

In onze ogen heeft een design villa een duidelijke stijl waarbij het ontwerp zowel buiten als binnen de boventoon voert. Een moderne villa houdt volgens ons niet op bij de buitenkant. Het gaat juist om de verbinding tussen de binnenwereld en de buitenwereld. In een design villa komt design en luxe fenomenaal samen.

Benieuwd hoe wij dit realiseren? Bekijk dan vooral onze projecten.

Bouw de design villa van uw dromen

Bij het bouwen van een exclusieve, moderne villa komt specifieke kennis kijken van materialen, design en bouwtechnieken. Het uitvoeringsniveau en de details maken immers het verschil met een cataloguswoning die volgens een standaard formule wordt gerealiseerd. Als architectenbureau leveren we niet alleen een woning op maat maar streven we naar de hoogste kwaliteit. Zowel in ontwerp, als materialisatie. Heeft u plannen om een design villa te bouwen? We gaan graag samen met u het ontwerp- en bouwtraject in. Belt u gerust voor een afspraak met ons bureau via 0135132670. U kunt ook een mail sturen naar info@wolfsarchitecten.nl of kom langs bij ons op kantoor in Moergestel.