Inspiratieavond kasteel Maurick Vught

Inspiratieavond kasteel Maurick

Een succesvolle inspiratieavond. Woensdagavond 17 mei jl. mochten we vele (potentiële) kavelkopers ontmoeten in de Orangerie van Kasteel Maurick in Vught. Zij lieten zich informeren en inspireren voor de uitvoering van hun bouwplannen. Architecten en financieel adviseurs gaven tips waar gewenst. Ook ons bureau mocht zich presenteren.
Ondanks het warme weer is de bijeenkomst verrassend goed bezocht. Meer dan 125 mensen waren aanwezig.

De bijeenkomst is georganiseerd door ‘Ruimte voor Ruimte’. Zij bieden in geheel Brabant ruime bouwkavels te koop aan. Ons bureau bouwt ook in heel Brabant, waaronder Vught, Haaren, Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, Schijndel, Sint Michelsgestel en meer. Meer informatie over kavels te koop bij Ruimte voor Ruimte, klik hier.