Woning in “Nieuwe Warande” uitgelicht

Deze gezinswoning (700 kubes) komt in de nieuw te bouwen villawijk “Buitengoed Nieuwe Warande” (eerste plandeel), gelegen in het gebied tussen Tilburg-Noord en Berkel-Enschot. Het totale plan omvat zo’n 165 woningen; vooral vrijstaande woningen en enkele appartementen.
Het eerste plandeel dat wordt ontwikkeld, ligt tussen De Kraan en De Hemeltjens.
Het verkavelingsplan van de 25 percelen (genummerd 1 t/m 25 op de kaart) in deelplan 1 is zodanig uitgewerkt dat dit een aanzet biedt tot het realiseren van een veelheid aan woonvormen.

Ons ontwerpt betreft een compacte gezinswoning, eigentijds vormgegeven met een rieten dak in een modern jasje.
Qua materialisering is de woning afgewerkt met strak wit stucwerk en houten gevelbekleding in antraciet kleur. De woning heeft in totaal drie slaapkamers. Klik hier voor meer informatie over “Buitengoed Nieuwe Warande”.