Inzending Arc18 award

Een van de inzendingen voor de ARC18 Awards is het door Wolfs Architecten ontworpen appartementencomplex De Genestetlaan in Nijmegen.
De Genestetlaan is het sluitstuk van de revitalisering van de spoorzône in het stadscentrum.De architectuur van het ene gebouw sluit aan op de tuinstad-architectuur van het Willemskwartier.  Het andere gebouw richt zich met zijn grootschalig karakter op het stadscentrum. De binnenhof en het omringende park zijn onderdeel van een reeks groenzônes in de wijk, verbonden door een wandelpad.

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Het is de enige ontwerpprijs in Nederland en Vlaanderen van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, jong talent en oeuvre.

Voor meer informatie: www.dearchitect.nl/projecten/arc18-de-genestetlaan-nijmegen-wolfsarchitecten