In ontwikkeling: Woningen op Buitengoed Nieuwe Warande Tilburg

Twee vrijstaande woningen hebben we ontwikkeld en de bouw is gestart.
Een van de woningen is een moderne gezinswoning met een klassiek accent. De stoere landelijke uitstraling van het ontwerp is bereikt door strakke vormen en minimalistisch denken.
De gekozen materialen hebben grote invloed op de uitstraling van het gebouw. Stukwerk, verticaal geplaatste houten gevelbekleding en een strakke detaillering van de rieten kap geven het ontwerp extra kracht en een eigen identiteit.De andere woning is een compacte gezinswoning in dertigerjaren stijl. Met een spits dak en ruime bakgoten. Door de Z-vorm van de bebouwing ontstaat op het voorerf een ruim toegangsgebied en parkeerruimte en op het achtererf een breed zonneterras.

Locatie: Buitengoed Nieuwe Warande (deelplan 1).
Buitengoed Nieuwe Warande in Tilburg biedt riante kavels, aangeboden door Ruimte voor Ruimte. Exclusief. Landelijk. Ruim opgezet. Buitengoed De Nieuwe Waranda draagt al deze elementen in zich. Het gebied ligt midden in het landelijke gebied waar Brabants dorpen Udenhout en Berkel-Enschot raken aan de noordzijde van Tilburg.
Leuk te vermelden dat we inmiddels ook twee andere woningen in ontwikkeling hebben in deelplan 2.